pablom Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jak niejaki <_< BartekP się zdecyduje, to też będzie się działo Niedawno oglądałem komponenty - Gdyby nie to że mam wszystko czego potrzebuje (z wyjątkiem muchy ) to sam bym się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Widzę że spotkania w JERKU nie idą na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Tyś to uczynił znosząc różne gadżety, o Remku też zapomnieć nie można - ale to o czym pisałem to zupełnie coś nowego - jak będzie Bartek chciał - to sam się pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Widzę że spotkania w JERKU nie idą na marne Jakby nie te spotkania to bym wciąż nie był bym świadomy ze można takie kije ładne zrobić. Jak również nie dowiedział bym sie wielu ciekawych rzeczy. Przez to sam myślę o takim kijku pod casta PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jak niejaki <_< BartekP się zdecyduje, to też będzie się działo Niedawno oglądałem komponenty - Gdyby nie to że mam wszystko czego potrzebuje (z wyjątkiem muchy ) to sam bym się skusiłOj będzie, będzie! Pablom doskonale wie o czym pisze. Niejaki BartekP się zdecydował i projekt został już wrzucony na warsztat!!! :)Myślę, że jeszcze się wstrzymam z chwaleniem.....do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Poczekaj do końca, aż pojadę z tobą na testy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Oj będzie co testować Kawałek wody, bierzemy jakąś łódkę i wio do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam, @BartekP, Pablom, Z tego co slyszalem niezle kombinujecie Niestety musze was zmartwic poniewaz do ''mistrza'' uprzykrzania zycia Romanowi jeszcze Wam troche brakuje <_< Jutro beda jakies zdjecia szybkiego projektu. Jak juz wrocimy ze Szwecji czekaja jeszcze dwa blanki do uzbrojenia :D Pozdrawiam, Bujo P.S. Duble nie beda robione :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 @Bujo my jesteśmy dopiero adeptami sztuki uprzykrzania życia ale szybko się uczymy i rozkrecamy Jestem ciekaw co tam wykombinujesz. U mnie też leży jeden blank do zrobienia ale jeszcze nie mam na niego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam, @BartekP, Pablom, Z tego co slyszalem niezle kombinujecie Niestety musze was zmartwic poniewaz do ''mistrza'' uprzykrzania zycia Romanowi jeszcze Wam troche brakuje <_< Jutro beda jakies zdjecia szybkiego projektu. Jak juz wrocimy ze Szwecji czekaja jeszcze dwa blanki do uzbrojenia :D Pozdrawiam, Bujo P.S. Duble nie beda robione :D Ja nikom życia nie uprzykrza, no może czasami <_< w tym wypadku jestem tylko posłańcem ps. Michał jak się ogarne, to się do Ciebie odezwę w sprawie śpiochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam, Wklejam zdjecia wedki zbrojonej w sumie na szybko przed wyprawa do Szwecji. Mysle ze najlepiej w tym momencie pokazuje do czego zdolny jest Roman. W planach mam jeszcze casta na RX8+ i spina CD ale to dopiero za jakis czas bo bedzie tam jeszcze wiecej drewna a to zajmuje sporo czasu, ktorego Specjalista na razie nie ma Ocencie sami, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam, Ciag dalszy: Tuba na rekojesci rezonansowej podobnie jak insert zostaly specjalnie wytoczone w Specjaliscie. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 aj aj aj, ładne czy ten insert na split-gripie to jest ten drewniany rezonator o którym wspominałeś? Czy jeszcze coś innego (np. nakładka na blank a nie na tubę?). Tak czy inaczej rękojeść bardzo-bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam, Pawel jest to nakladka na tube. Irek nie mial dostepnych z aluminium i zdecydowalismy sie zrobic cos takiego. Drewniane rezoantory beda w nastepnych wedkach poniewaz teraz nie bylo czasu jako ze w czwartek wyruszamy juz do Szwecji. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Piorunująco to wygląda. Jestem ciekaw jak to wyjdzie u mnie. Widząc efekt końcowy już mogę zacierać łapki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam,Bujo, nie polewaj. Rezonatory alu są dostępne cały czas-gładkie i grawerowane. Powiedz wprost, że chcieliście z Romanem przećwiczyć rezonatory drewniane. Wiem, że to się udało. Roman, wyszło rewelacyjnie! Wiadomo, że wiele materiałów konstrukcyjnych mamy lepszych od japońskich. Jeszcze kilka takich nowatorskich konstrukcji i Japończycy będą się uczyć robić wędki od nas. Czekam na obłowienie muchówki z rezonansem Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam, Irek- mi na prawde wydawalo sie ze tych aluminiowych nie ma ze wzgledu na duza srednice blanku i tuby rezonansowej Rezonatory drewniane mielismy faktycznie przecwiczyc na RX8+, tym co to lezy od zeszlego roku ale na koniec zdecydowalem ze XST bedzie mi bardziej potrzebny w tym momencie. Ciag dalszy nastapi :D Zdjecia muchowki wkleje po testach Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ciag dalszy nastapi :D Zdjecia muchowki wkleje po testach Pozdrawiam, Bujo Po testach to i wrażenia poproszę - sam (łapkami Romka) niedługo będę sobie muchówkę montował <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Czego to ludzie nie wymyślą Irku i tak wiesz kto pierwszy w Polsce wypuścił wędki z prawdziwym rezonansem więc nie ma co szaleć ... zawsze będziesz drugi - oczywiście żartuję Bujo! Fajne kijki! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Pietrzak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam,Bujo, nie polewaj. Rezonatory alu są dostępne cały czas-gładkie i grawerowane. Powiedz wprost, że chcieliście z Romanem przećwiczyć rezonatory drewniane. Wiem, że to się udało. Roman, wyszło rewelacyjnie! Wiadomo, że wiele materiałów konstrukcyjnych mamy lepszych od japońskich. Jeszcze kilka takich nowatorskich konstrukcji i Japończycy będą się uczyć robić wędki od nas. Czekam na obłowienie muchówki z rezonansem Pozdrawiam,Ireneusz MatuszewskiIrek, dzięki za miłe słowa. Faktycznie, kombinacje z rezonatorami z drewna( nie każde się nadaje)w zasadzie skończyłem. Po powrocie ze Szwecji wrzucam je na warsztat no i ... zobaczymy. Co do muchówkowego rezonansu w którymś z postów padło pytanie: po co rezonans? Powody są trzy, ale póki co zostawiam je domysłom. Pierwsze testy muchówki z rezonansem, uzbrojonej w tytanowe przelotki wypadły dość ciekawie.Pozdrawiam.Roman Pietrzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Roman-czekamy.Remku, nie wiem kto był pierwszy, ale jak przeczytałem tekst w pewnym katalogu to niestety jestem dopiero trzeci , ale ma świecie Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Roman-czekamy.Remku, nie wiem kto był pierwszy, ale jak przeczytałem tekst w pewnym katalogu to niestety jestem dopiero trzeci , ale ma świecie Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Podobno pierwszy był jaxon <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi