Skocz do zawartości

zagadka dla miłośników "dżapanstajl" - co to za kij?

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Jak niejaki <_< BartekP się zdecyduje, to też będzie się działo :mellow: Niedawno oglądałem komponenty - Gdyby nie to że mam wszystko czego potrzebuje (z wyjątkiem muchy ) to sam bym się skusił

Oj będzie, będzie! Pablom doskonale wie o czym pisze. Niejaki BartekP się zdecydował i projekt został już wrzucony na warsztat!!! :)Myślę, że jeszcze się wstrzymam z chwaleniem.....do czasu :mellow:

Witam,

@BartekP, Pablom,

Z tego co slyszalem niezle kombinujecie :D Niestety musze was zmartwic poniewaz do ''mistrza'' uprzykrzania zycia Romanowi jeszcze Wam troche brakuje :D <_<

Jutro beda jakies zdjecia szybkiego projektu. Jak juz wrocimy ze Szwecji czekaja jeszcze dwa blanki do uzbrojenia :D :D :D

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Duble nie beda robione :D :D :D

Witam,

@BartekP, Pablom,

Z tego co slyszalem niezle kombinujecie :D Niestety musze was zmartwic poniewaz do ''mistrza'' uprzykrzania zycia Romanowi jeszcze Wam troche brakuje :D <_<

Jutro beda jakies zdjecia szybkiego projektu. Jak juz wrocimy ze Szwecji czekaja jeszcze dwa blanki do uzbrojenia :D :D :D

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Duble nie beda robione :D :D :D

Ja nikom życia nie uprzykrza, no może czasami <_< w tym wypadku jestem tylko posłańcem B)

ps. Michał jak się ogarne, to się do Ciebie odezwę w sprawie śpiochów

Witam,

Wklejam zdjecia wedki zbrojonej w sumie na szybko przed wyprawa do Szwecji. Mysle ze najlepiej w tym momencie pokazuje do czego zdolny jest Roman. W planach mam jeszcze casta na RX8+ i spina CD ale to dopiero za jakis czas bo bedzie tam jeszcze wiecej drewna a to zajmuje sporo czasu, ktorego Specjalista na razie nie ma :D

Ocencie sami,

Bujo

post-322-1348913990,5564_thumb.jpg

post-322-1348913990,596_thumb.jpg

Witam,

Bujo, nie polewaj. Rezonatory alu są dostępne cały czas-gładkie i grawerowane. Powiedz wprost, że chcieliście z Romanem przećwiczyć rezonatory drewniane. Wiem, że to się udało.

Roman, wyszło rewelacyjnie! Wiadomo, że wiele materiałów konstrukcyjnych mamy lepszych od japońskich. Jeszcze kilka takich nowatorskich konstrukcji i Japończycy będą się uczyć robić wędki od nas. Czekam na obłowienie muchówki z rezonansem ;)

Pozdrawiam,

Ireneusz Matuszewski

Witam,

Irek- mi na prawde wydawalo sie ze tych aluminiowych nie ma ze wzgledu na duza srednice blanku i tuby rezonansowej :D

Rezonatory drewniane mielismy faktycznie przecwiczyc na RX8+, tym co to lezy od zeszlego roku ale na koniec zdecydowalem ze XST bedzie mi bardziej potrzebny w tym momencie.

Ciag dalszy nastapi :D :D :D

Zdjecia muchowki wkleje po testach :D

Pozdrawiam,

Bujo

Witam,

Bujo, nie polewaj. Rezonatory alu są dostępne cały czas-gładkie i grawerowane. Powiedz wprost, że chcieliście z Romanem przećwiczyć rezonatory drewniane. Wiem, że to się udało.

Roman, wyszło rewelacyjnie! Wiadomo, że wiele materiałów konstrukcyjnych mamy lepszych od japońskich. Jeszcze kilka takich nowatorskich konstrukcji i Japończycy będą się uczyć robić wędki od nas. Czekam na obłowienie muchówki z rezonansem ;)

Pozdrawiam,

Ireneusz Matuszewski

Irek, dzięki za miłe słowa. Faktycznie, kombinacje z rezonatorami z drewna( nie każde się nadaje)w zasadzie skończyłem. Po powrocie ze Szwecji wrzucam je na warsztat no i ... zobaczymy. Co do muchówkowego rezonansu w którymś z postów padło pytanie: po co rezonans? Powody są trzy, ale póki co zostawiam je domysłom. :mellow: Pierwsze testy muchówki z rezonansem, uzbrojonej w tytanowe przelotki wypadły dość ciekawie.

Pozdrawiam.

Roman Pietrzak.