Skocz do zawartości

Irlandia - Spis "Tubylców"

Pele76

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka!

Siedzę na wyspie juz ładnych parę latek, łowię tu z kilkoma kumplami, bo reszta to "czip dinner" czyli mięsiarstwo, z którymi nawet nie poruszam tematu ryb :(

Założyłem ten wątek żeby dowiedzieć się ilu nas na Zielonej Wyspie siedzi, gdzie, no i oczywiście co, gdzie i jaką techniką łowimy. Temat mam nadzieje będzie pomocny w razie jakichś dalszych wypadów, bo lepiej mieć szerokie rozpoznanie, a nie wszędzie można być samemu ;)

Szukajka po wpisaniu słowa Irlandia, wyrzuca tyle wątków, że ciężko się połapać, a ten mam nadzieje będzie takim naszym malym spisem.

Jeśli zagra, tak jakbym chciał, to będę edytował ten post i dodawał kolejnych wyspiarzy :D

Dobra, nie rozpisuję się za mocno, bo nie wiem czy nie wpadnie tu zaraz ktoś i nie sypnie kilkoma linkami to tematów których nie udało mi się znaleźć, a mówią o tym samym.

Jak możecie, to kopiujcie od pierwszego numerku, dopisujcie się jako któryś tam kolejny i wrzucajcie do posta, a ja będę kopiowal całość i wrzucał tu.

Zaczynamy?

MY NA ZIELONEJ WYSPIE

1. Pele76 - Blarney Co. Cork - Spinning, C&R (okoń, pstrąg, szczupak)

2. mtmisiu - Dublin - spinning, C&R

3. magic77 - Wexford - spinning seabass

4. Maciek1 - Dublin -  przede wszystkim spining czasem zasiadka za białą ryba oczywiście C&R

5. Wojtek78 - Dublin - spining

6. drakoo - Killorglin Co. Kerry - spinning pstrąg, bass , łoś

7. bieska - Doonbeg, Co. Clare , spinning glownie ocean, dopiero zaczynam moja przygode w irlandii

8. poitmal1 - Okolice Limerick, spining rzeka Shannon i doplywy.

9. Ty

Zdrówka!

Edytowane przez Pele76
  • Like 1

?

?

Bo nie rozumiem pytania...

Napisałeś że Jacek z Corrib, dopisać go za Ciebie do listy? Czy może jesteś Jacek z Corrib i tylko inne dane masz wpisane na profilu? Pogubiłem się chyba...

Dzięki Maciek1, zaglądnę jak znajdę czas, a tutaj chciałem po prostu wiedzieć kto i skąd jest, bo w wątkach dość często się wypowiadacie, a ja przecież nie będę do każdego na pw z pytaniami walił, jak można zrobić spis i będzie wiadomo ;)

Edytowane przez Pele76

Dodane!

A gdzie w Kerry siedzisz? Ja to tam czasami wpadam, ale to bardziej przy okazji niż super planowane.

Możesz poczytać o moich wypadach w wątku "wędkarze w akcji".

P.S Maćku, dodałem i Ciebie ;) Kurcze, nie wiem jak, przy wcześniejszej edycji nie wrzuciłem Ciebie ;) Sorki wielkie ale poprawione już!

• 9 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
  • 1 miesiąc temu...