Pele76 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Hejka! Siedzę na wyspie juz ładnych parę latek, łowię tu z kilkoma kumplami, bo reszta to "czip dinner" czyli mięsiarstwo, z którymi nawet nie poruszam tematu ryb Założyłem ten wątek żeby dowiedzieć się ilu nas na Zielonej Wyspie siedzi, gdzie, no i oczywiście co, gdzie i jaką techniką łowimy. Temat mam nadzieje będzie pomocny w razie jakichś dalszych wypadów, bo lepiej mieć szerokie rozpoznanie, a nie wszędzie można być samemu Szukajka po wpisaniu słowa Irlandia, wyrzuca tyle wątków, że ciężko się połapać, a ten mam nadzieje będzie takim naszym malym spisem.Jeśli zagra, tak jakbym chciał, to będę edytował ten post i dodawał kolejnych wyspiarzy Dobra, nie rozpisuję się za mocno, bo nie wiem czy nie wpadnie tu zaraz ktoś i nie sypnie kilkoma linkami to tematów których nie udało mi się znaleźć, a mówią o tym samym. Jak możecie, to kopiujcie od pierwszego numerku, dopisujcie się jako któryś tam kolejny i wrzucajcie do posta, a ja będę kopiowal całość i wrzucał tu. Zaczynamy? MY NA ZIELONEJ WYSPIE 1. Pele76 - Blarney Co. Cork - Spinning, C&R (okoń, pstrąg, szczupak)2. mtmisiu - Dublin - spinning, C&R3. magic77 - Wexford - spinning seabass4. Maciek1 - Dublin - przede wszystkim spining czasem zasiadka za białą ryba oczywiście C&R5. Wojtek78 - Dublin - spining6. drakoo - Killorglin Co. Kerry - spinning pstrąg, bass , łoś7. bieska - Doonbeg, Co. Clare , spinning glownie ocean, dopiero zaczynam moja przygode w irlandii8. poitmal1 - Okolice Limerick, spining rzeka Shannon i doplywy.9. Ty Zdrówka! Edytowane 2 Lutego 2014 przez Pele76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtmisiu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 2.mtmisiu -Dublin ,spinning C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magic77 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 magic77 wexford spinning seabass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Edytowałem pierwszy post A co łapiecie, no Magic, Ty napisałeś że seabassy ale tylko to? Spinning tylko na słonej wodzie?Napiszcie coś więcej w postach, żeby było wiadomo, do kogo o pomoc w razie czego się zwracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magic77 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Siema pele,znamy sie z knives w moim przypadku 95 procent to ganianie za seabassem.Oczywiście trafiają sie przyłowy,nie zawsze łowimy co chcemy czasem rzeka i łośki lub kropki.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A ja napisze tylko to! JACEK!!!(corrib) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Aaaa to ten Magic, co to za oknem ma zatokę, a ja pisałem że smierdzialoby mi mułem tak? heheee Kurcze, świat jednak mały no nie? Mrok... hmmm cóż można powiedzieć, Jacek znany jest, bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) w Irlandii działa polski klub wędkarski jest nas sporo zapraszam. Fiszmaniak.pl Maciek 1 przede wszystkim spining czasem zasiadka za białą ryba oczywiście C&R Dublin. Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Maciek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) ??Bo nie rozumiem pytania...Napisałeś że Jacek z Corrib, dopisać go za Ciebie do listy? Czy może jesteś Jacek z Corrib i tylko inne dane masz wpisane na profilu? Pogubiłem się chyba... Dzięki Maciek1, zaglądnę jak znajdę czas, a tutaj chciałem po prostu wiedzieć kto i skąd jest, bo w wątkach dość często się wypowiadacie, a ja przecież nie będę do każdego na pw z pytaniami walił, jak można zrobić spis i będzie wiadomo Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Pele76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek78 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wojtek , Dublin, spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 drakoo - dla kumpli seba, sebek ,od roku kerry, 8 lat wcześiejszych Portlaoise, spinn - w kolejności pstrąg, bass , łoś.... reszta...na wyspie poznałem dwóch świetnych wędkarzy i "ludków" zarazem ... tpe i bigos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dodane!A gdzie w Kerry siedzisz? Ja to tam czasami wpadam, ale to bardziej przy okazji niż super planowane.Możesz poczytać o moich wypadach w wątku "wędkarze w akcji". P.S Maćku, dodałem i Ciebie Kurcze, nie wiem jak, przy wcześniejszej edycji nie wrzuciłem Ciebie Sorki wielkie ale poprawione już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakoo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dodane!A gdzie w Kerry siedzisz? Ja to tam czasami wpadam, ale to bardziej przy okazji niż super planowane.Dokładnie Killorglin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieska Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Przemek, Doonbeg, Co. Clare , spinning glownie ocean, dopiero zaczynam moja przygode w irlandii Edytowane 2 Lutego 2014 przez bieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magic77 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 pele ogarnij sie tak to to ja,ale juz mieszkam w innym miejscu,hehehe czekamy na sezon,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotmal1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam.Piotrek. Okolice Limerick, spining rzeka Shannon i doplywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmanyyy Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam Maciek, Tullamore głównie spininguje na rzece shannon w okolicach Banaher i jestem członkiem polskiego klubu fishmaniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byk04 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Hej. Mieszkam w Limericku.spinning, spławik, grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieska Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 byk04 to moze wyskoczymy razem na spining nad ocean ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi