tpe Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Wybieram się niedługo na kilka miesięcy do Irlandii. Czy macie jakieś doświadczenia z przewozem wędek liniami Centralwings? Człowiek w BOK nie wiedział w sumie o co chodzi i odesłał mnie do Urzędu Celnego...I druga sparawa łowiliscie rybki w Irlandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Brzmi pięknie. Oczywiście marzyć nawet nie mogę, żeby trzy dni z kolei na ryby jechać, ale może jeden dzionek chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 A ty co?? Trafiłeś do obwoźnego obozu pracy czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Standerusie, kpiarzu przebrzydły! Wiedz, że chodzi o czynnik ludzki płci żeńskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Standerusie, kpiarzu przebrzydły! Wiedz, że chodzi o czynnik ludzki płci żeńskiej. To wiesz - zrób jak mam w podpisie, będziesz miał na fajną wędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Standerusie, kpiarzu przebrzydły! Wiedz, że chodzi o czynnik ludzki płci żeńskiej. To wiesz - zrób jak mam w podpisie, będziesz miał na fajną wędę ...i gadaj tu z takim! Ja mam poważny problem, a Ty śmichy-chichy. Jak dzisiaj powiedziałem żonie, że w Galway jest dwóch chłopaków z Jerkbaita, dwóch kolejnych w Belmullet i jeszcze dwóch w Athlone -zakrzyknęła: O nie! Nawet tu?! To jakaś wędkarska mafia! I co?! Może już umówiłeś się na rybki?!? -Jeszcze nie..., odpowiedziałem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A o dwóch następnych z Tralee i Dingle zapomniałeś powiedzieć?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Standerusie, kpiarzu przebrzydły! Wiedz, że chodzi o czynnik ludzki płci żeńskiej. Pantoflarz… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja i Mentos jestesmy w Limerick. Mowie za siebie - chcialbym sie spotkac. Mentos pewnie tez. Bylismy raz na rybach (z Polski sie nie znamy), mielismy na malej rzeczce po pstrazku. Za male, zeby pisac Pomysl zlotu super hehe. Ale dziwne czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Standerusie, kpiarzu przebrzydły! Wiedz, że chodzi o czynnik ludzki płci żeńskiej. Pantoflarz… Tomaszek!.. Niech Tomaszek przestanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja i Mentos jestesmy w Limerick. Mowie za siebie - chcialbym sie spotkac. Mentos pewnie tez. Bylismy raz na rybach (z Polski sie nie znamy), mielismy na malej rzeczce po pstrazku. Za male, zeby pisac Pomysl zlotu super hehe. Ale dziwne czasy... Być może w przyszłym tygodniu będę w okolicach Limeric. A może jeszcze w następnym. Będę się zgłaszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 -Jeszcze nie..., odpowiedziałem A to zła odpowiedź była <_< A tak ok. 10 chłopa, toż to już nie zwykły zlocik, toć to I Pozakrajowy Zjazd Jerkbait.pl/.ie Terminu lepszego szybko nie będzie, a czekać do końca sezonu szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 -Jeszcze nie..., odpowiedziałem A to zła odpowiedź była <_< A tak ok. 10 chłopa, toż to już nie zwykły zlocik, toć to I Pozakrajowy Zjazd Jerkbait.pl/.ie Terminu lepszego szybko nie będzie, a czekać do końca sezonu szkoda Rozumiem, że mówimy o sierpniowym przedłużonym weekendzie 4-6. Miesiąc czasu. Fajnie Myślę, że da się zrobić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 no w sumie wychodzi parszywa 12 Pozakrajowy??? Brzmi jakby kaczor miał objąć patronat honorowy U mnie na jeziorze jest B&B z wypożyczalnia łodzi.....nad taką fajną szczupakową zatoką... i w okolicy kilka miejsc na pstrągi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 no w sumie wychodzi parszywa 12 Pozakrajowy??? Brzmi jakby kaczor miał objąć patronat honorowy U mnie na jeziorze jest B&B z wypożyczalnia łodzi.....nad taką fajną szczupakową zatoką... i w okolicy kilka miejsc na pstrągi.... No, nooo... Kontynuujcie kolego Standerus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 -Jeszcze nie..., odpowiedziałem A to zła odpowiedź była <_< A tak ok. 10 chłopa, toż to już nie zwykły zlocik, toć to I Pozakrajowy Zjazd Jerkbait.pl/.ie Terminu lepszego szybko nie będzie, a czekać do końca sezonu szkoda Rozumiem, że mówimy o sierpniowym przedłużonym weekendzie 4-6. Miesiąc czasu. Fajnie Myślę, że da się zrobić :D dobrze rozumiesz i dobrze myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Pozakrajowy??? Brzmi jakby kaczor miał objąć patronat honorowy kto to jest kaczor?, nie spotkalem na forum Jesli chodzi o patronat to moze jakas WYZSZA wladza. Wprawdzie Remek pisal, ze w tym roku nie da rady , ale niema, e sie nie da. Polak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja bym raczej proponował jIErkbait.pl.Kto by się pisał na takie spotkanie??Mi co prawda poniedziałek odpada ale wtedy można jakieś pstrągi potępić. Może by ktoś chciał z Polandu przyfrunąć??w poniedziałek jadę na lotnisko do Dublina więc mógłbym odwieźć.U mnie na jeziorze jest wypożyczalnia łodzi połączona z B&B, bez problemu można by zorganizować obie rzeczy. Dodatkowo jest to chyba jedna z najlepszych zatok na jeziorze - w sam raz do jerkowania - płytka do 3m, zarośnięta, uchodzi do niej pstrągowa rzeka, w pobliżu są wyspy z pstrągami i namierzona potężna górka podwodna - z 19m wypłyca się na 3m. Kto byłby zainteresowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 http://www.innyangling.net/ - to strona o rzece i zatoce http://www.innybay.com/ - to strona B&B http://www.shannon-fishery-board.ie/guides/coarse/athlone-in nybay.htm - tu o Inny Bay http://www.shannon-fishery-board.ie/guides/coarse/athlone.ht m - tu ogólnie o jeziorze i shannon http://www.shannon-fishery-board.ie/translate/Polish809-806. doc - tu polecam przepisy o szczupakach i rybach słodkowodnych, nawet na Polski przełożyli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 http://www.innyangling.net/ - to strona o rzece i zatoce http://www.innybay.com/ - to strona B&B http://www.shannon-fishery-board.ie/guides/coarse/athlone-in nybay.htm - tu o Inny Bay http://www.shannon-fishery-board.ie/guides/coarse/athlone.ht m - tu ogólnie o jeziorze i shannon http://www.shannon-fishery-board.ie/translate/Polish809-806. doc - tu polecam przepisy o szczupakach i rybach słodkowodnych, nawet na Polski przełożyli.... Oooo dzięki standerus Troche sie poczyta przed wyjazdem <_< PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Kto byłby zainteresowany??Moi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 jIErkbait.pl. bardzo mi się podoba. Bardzo, bardzo pomysłowo. Strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Cześć,Na prawdę miło mi słyszeć, że chcecie się integrować za granicami naszego kraju. Bardzo to miłe, że w barwach jerkbait'a. Dzięki! Poproszę oczywiście o relację ze zlotu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Na razie dwóch, poczekam niech reszta też zdąży zobaczyć. Proponował bym jak pisałem pierwsze dwa dni na jeziorku pogonić szczupaki/jeziorowe pstrągi a w poniedziałek dla twardych pstrągowanie na rzece. Za łódkę trzeba zabulić 40e/dzień (ale 3 os wchodza na luzie), nocleg chyba 25e?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ja moge sie pisac na taki zlocik + tata Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Na razie dwóch, poczekam niech reszta też zdąży zobaczyć. Proponował bym jak pisałem pierwsze dwa dni na jeziorku pogonić szczupaki/jeziorowe pstrągi a w poniedziałek dla twardych pstrągowanie na rzece. Za łódkę trzeba zabulić 40e/dzień (ale 3 os wchodza na luzie), nocleg chyba 25e?? teraz to juz chyba pieciu: -standerus-ramay-tomaszek -slider + tata a co z Galway? Czy Galway mnie slyszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tpe
Wybieram się niedługo na kilka miesięcy do Irlandii. Czy macie jakieś doświadczenia z przewozem wędek liniami Centralwings? Człowiek w BOK nie wiedział w sumie o co chodzi i odesłał mnie do Urzędu Celnego...
I druga sparawa łowiliscie rybki w Irlandii?
Top użytkownicy dla tego pytania
21
17
13
11
Popularne dni
5 Lip
15
4 Lip
10
18 Sty
10