tpe Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Wybieram się niedługo na kilka miesięcy do Irlandii. Czy macie jakieś doświadczenia z przewozem wędek liniami Centralwings? Człowiek w BOK nie wiedział w sumie o co chodzi i odesłał mnie do Urzędu Celnego...I druga sparawa łowiliscie rybki w Irlandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Cześć,Na prawdę miło mi słyszeć, że chcecie się integrować za granicami naszego kraju. Bardzo to miłe, że w barwach jerkbait'a. Dzięki! Poproszę oczywiście o relację ze zlotu PozdrawiamRemek No to patronat honorowy zaatwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ramay, zapraszam na główną stronę - dziś wasza relacja. Super! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Mam nadzieję że relacja Tpe da Wam jakiś przedsmak tego czego można po tutejszej wodzie oczekiwać, mam tylko nadzieję że nie dmuchnie 80km/h albo nie będzie studni jak teraz - dzień pływania i krótki szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Proponował bym jak pisałem pierwsze dwa dni na jeziorku pogonić szczupaki/jeziorowe pstrągi a w poniedziałek dla twardych pstrągowanie na rzece. a na której rzece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Przecież mówiłem, że jestem bardzo zainteresowany. Teraz napiszę wprost: PISZĘ SIĘ NA TO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ok, teraz to wyglada tak: -standerus-ramay-tomaszek -slider + tata-roch kto nastepny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 teraz to juz chyba pieciu: -standerus-ramay-tomaszek-slider + tata a co z Galway? Czy Galway mnie slyszy? Confused [uaktualnione dnia: Thu, 05 July 2007] galway słyszy, i się melduje. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mentos Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 UU chlopaki, sorry, ale jestem od 29 lipca w Polsce. Niestety nie tym razem. Ale pomysl znakomity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 teraz to juz chyba pieciu: -standerus-ramay-tomaszek-slider + tata a co z Galway? Czy Galway mnie slyszy? Confused [uaktualnione dnia: Thu, 05 July 2007] galway słyszy, i się melduje. pozdrawiam! sztuk 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 nie sądzę - micho pochłonięty łososiami i muchami.póki co na zębate patrzy z obrzydzeniem...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 no to jest nas teraz siedmiu: -standerus-ramay-tomaszek -slider + tata-roch-peresada Misiu, w poniedziałek Kuba jedzie do Dublina, zero szczupłych :twisted:same kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Czyli 7 osób?? Może ktoś jeszcze?? Tpe?? (pewnie praca)?? LassoBajt??Temat zlotu - jerkowanie za pstrągiem i szczupakiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale jakoś to zorganizujemy, czy pospolite ruszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Czyli 7 osób?? Może ktoś jeszcze?? Tpe?? (pewnie praca)?? LassoBajt??Temat zlotu - jerkowanie za pstrągiem i szczupakiem?? Tomaszek <_< trza w końcu będzie ten multik nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Kuba, jeszcze nie wiem. To jak dla mnie zbyt odległy termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Kuba, jeszcze nie wiem. To jak dla mnie zbyt odległy termin. Tomek, którka piłka z twojej strony, autobus do Tralee i fszszzszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Coś nie mogę odnaleźć informacji - KIEDY? Możecie mnie oświecić? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 mówimy o sierpniowym przedłużonym weekendzie 4-6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja na dzien dzisiejszy nie mam jak sie tam dostac, (brak auta) ale Roch mi pisze na priv, ze sie przenosi w moje okolice wiec albo:-kupie wreszcie jakies auto-Roch, lub ktos inny mnie zawiezie, popilnuje, poda Alka-Seltzer w razie potrzeby i przywiezie z powrotem ...i wtedy jeszcze pozostanie do rozwiazania wcale nie latwa sprawa pokonania mojej zonki Okreslam sie na 80%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ok czyli do listy uczestników dorzucam Lassojbajta: -standerus-ramay-tomaszek -slider + tata-roch-peresada-LASSOjbajt Postaram się zorganizować łodzie (3os na jedną - można spokojnie łowić) i noclegi, pytałem bo chciałem wiedzieć czy się ktoś namyślił/rozmyślił Czyli spotykalibyśmy się w piątek wieczorem/sobotę rano?? 3/4 sierpnia i łowimy do 6 sierpnia - poniedziałku (dzień bez łodzi, na rzece za pstrągiem)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ale jakoś to zorganizujemy, czy pospolite ruszenie? Cóż, najpierw z niczego zrobiło się pospolite ruszenie, a teraz to powoli organizujemy W razie czego, zawsze pozostaje ułańska fantazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Kuba, jeszcze nie wiem. To jak dla mnie zbyt odległy termin. w takim razie, skoro nie mówisz nie, <_< rozumiem,że masz dość czasy aby sobie grafik ustawić. A ponieważ brakuje nam jednego na łódkę, więc witaj na pokładzie(i liście): -standerus-ramay-tomaszek -slider + tata-roch-peresada-LASSOjbajt-tpe1poza tym, trzeba będzie jakąś relację zdać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Szkoda, że mi termin nie odpowiada .Bo bym był chetny. Już wam zazdroszczę <_< Ale w przyszłym roku jak tylko będziecie coś takiegorobili to już się piszę. Jeśli przyjmiecie Jedna uwaga jeśli mogę. Gdyby termin usalać z wiekszymwyprzedzeniem pozdrawiam i życzę sukcesów wedkarskichlicząc na ciekawą relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Drogi Miracie - tu akurat nie było zaplanowanego zlotu - pełen spontan. Taki planowy możnaby zrobić - ale nie wiem kiedy - dobry wrzesien/październik, wiosna w tym roku porażkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Cześć Kuba.Ale może warto by pomyśleć już w tym roku.Ja jestem otwarty praktycznie na każdy termin byle z wyprzedzeniem najlepiej paro miesięcznym. Co ty na to.Nie wiem tylko co powie Remek jak się okaże że montujemy zlot na zielonej wyspie bez jego błogosławieństwa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tpe
Wybieram się niedługo na kilka miesięcy do Irlandii. Czy macie jakieś doświadczenia z przewozem wędek liniami Centralwings? Człowiek w BOK nie wiedział w sumie o co chodzi i odesłał mnie do Urzędu Celnego...
I druga sparawa łowiliscie rybki w Irlandii?
Top użytkownicy dla tego pytania
21
17
13
11
Popularne dni
5 Lip
15
4 Lip
10
18 Sty
10