Skocz do zawartości
  • 0

Tanie linie i Irlandia

tpe

Pytanie

Wybieram się niedługo na kilka miesięcy do Irlandii. Czy macie jakieś doświadczenia z przewozem wędek liniami Centralwings? Człowiek w BOK nie wiedział w sumie o co chodzi i odesłał mnie do Urzędu Celnego...

I druga sparawa łowiliscie rybki w Irlandii?

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja na dzien dzisiejszy nie mam jak sie tam dostac, (brak auta) ale Roch mi pisze na priv, ze sie przenosi w moje okolice wiec albo:

-kupie wreszcie jakies auto

-Roch, lub ktos inny mnie zawiezie, popilnuje, poda Alka-Seltzer w razie potrzeby i przywiezie z powrotem

...i wtedy jeszcze pozostanie do rozwiazania wcale nie latwa sprawa pokonania mojej zonki :D

Okreslam sie na 80%.

LASSO! Nie chcę się deklarować po próżnicy, że Cię zawiozę, ale szansa taka istnieje. Autka własnego nie mam, tylko służbowym wanem jeżdżę, więc nigdy nic nie wiadomo...

• 0

Cześć,

W tym roku wszystkie terminy mam zarezerwowane. Ale w następnym roku nie mówię nie. Jestem w stanie przyjechać na 4 dni do Irlandii więc imprezkę planować możemy.

Pozdrawiam

Remek

No to planujmy, jeli w marcu odbylby sie zlot nad Bobrem, kwiecien/maj mozna zrobic cos u nas. :unsure:

• 0

witam wszystkich po długiej dwu tygodniowej przerwie ale jak kto wie internet od alana jest całkiem do du..........no ale jestem.

byłem kilka razy na rybach żadnych rekordów troche makrel pare pologów w wersji dziecięcej i nic poza tym, ale brat z polski mi przysłał kopyta wiec sie wybrałem i jak to sie mówi cierpliwość sie opłaca hi ni i czekam kiedy sie opłaci narazie grabie wode i nic ale mam nadzieję że przyjdzie dzień na tego grubaska kilku kilogramowego poczekam ale jak widzicie pogoda ża oknem nie pytaj więc jak tu smignac na klify nie da sie ale moze jutro moze pozdrawiam narka zdjecia następnym razem zakupiłem aparat więc sesja zdjeciowa na 100%