wsw1515 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Podniosła się. Przeprawa promowa wznowił kursy tak że nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Kuba dzieki za info mam nadzieje utrzyma sie tak chociaz z tydzien.Od czwartku urlop i poszukiwanie kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszall Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Pit miło było spotkać i zamienić kilka zdań:-). Łącznie złowilem 9 kleni szkoda, że żaden nie przekroczył 30cm. Padło też kilkanaście okoni w rozmiarze akwariowym i jeden taki ponad 30cm. Brania ustały koło 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Hej zapomniałeś dodać ze przycioles też piękna (lipe) ale niestety zyleczka nie wytrzymała i wobler poszedł w zapomnienie ☺.A dla pocieszenia dodam że następny dzień byl jeszcze słabszy.Dziś przerwa jutro od rana znów poszukiwania grubasow w okolicy Pomorska.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witam wszystkich z okolic .Mam pytanie jaki jest stan wody na dzien dzisiejszy niedługo bede w domu i znów pogoń za kleniem sie szykuje Na marginesie słyszał ktoś o wycholowanym sumie około 2 metry w okolicy przeprawy promowej w pomorsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN W Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam wszystkich z okolic .Mam pytanie jaki jest stan wody na dzien dzisiejszy niedługo bede w domu i znów pogoń za kleniem sie szykuje Na marginesie słyszał ktoś o wycholowanym sumie około 2 metry w okolicy przeprawy promowej w pomorsku ?Wpisz monitor pogodynka w googlach i znajdź interesującą stację wodowskazową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam wszystkich z okolic .Mam pytanie jaki jest stan wody na dzien dzisiejszy niedługo bede w domu i znów pogoń za kleniem sie szykuje Na marginesie słyszał ktoś o wycholowanym sumie około 2 metry w okolicy przeprawy promowej w pomorsku ? Siema , słyszałem Ba nawet trochę poholowałem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 uuuuu gruby gratuluje ,mógłbyś podpowiedzieć na co wziął z tego co słyszałem chyba z trolingu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nie nie, strzelił w krąpika aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Pewnie zacięty koło znajomych drzew a wyjęty dopiero około promu. Niezły kawałek Ciebie holował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 nie trafiony Strzelił daleko powyżej zwalonych drzew i nie udało się mnie przestawić choć by metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nie , nie chodziło mi o zwalone drzewa tylko o rosnące, ale miejscówki nie będę zdradzał, dobry ponton że wytrzymał hol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dęby są tak przeorane w tym roku ze to nie jest żadna top meta. Presja na sumy w sezonie 2016 na odcinku zielonogórskim jest straszna. Jestem dużo na wodzie i dużo widzę... jest Masakra. Ryby są bo być muszą. To w końcu rzeka... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Tylko pogratulować takiej rybki .Z tego co mi wiadomo to sesja zdjęciowa była w okolicach Pomorska i sumek wrócił do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Oj to ja muszę wzmocnić chyba swój sprzęt skoro u nas kręcą się takie grubasy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Oj to ja muszę wzmocnić chyba swój sprzęt skoro u nas kręcą się takie grubasy To nie sprzedawaj Twin Powerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Skoro dęby tak przełowione , trzeba będzie popłynąć na Ledno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zdecydowanie bardziej polecam Wielobłota tam znajdziesz spokojnie miejsce ... szczególnie na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Ledno jeszcze lepiej przecfelone niż deby chlopaku ... Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Żet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Panie Łukaszu gdzie takie sumy biora ? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Byłem, pływałem ,niestety w weekend konkurs grilowy i ogniskowy,Nie mój temat ,Większość gruntowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ledno jeszcze lepiej przecfelone niż deby chlopaku ...Pływam kilka dni w tygodniu, nie widziałem nigdy ciebie na tym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Macie zdrowie przepychać się w tym tłoku na tych płyciznach . Gdyby tak woda skoczyła z 1m do góry, byłoby wygodniejsze łowienie. Ja już raczej dałem sobie spokój z polowaniem na wąsy w okolicy, wolę łowić barbary.Poza tym trudno o dobre towarzystwo w łodzi w dni powszednie, a w weekend eh......! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Macie zdrowie przepychać się w tym tłoku na tych płyciznach . Gdyby tak woda skoczyła z 1m do góry, byłoby wygodniejsze łowienie. Ja już raczej dałem sobie spokój z polowaniem na wąsy w okolicy, wolę łowić barbary.Poza tym trudno o dobre towarzystwo w łodzi w dni powszednie, a w weekend eh......!Spoko luz , takiego toku nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plewo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jak z grubością lodu na dołkach i starorzeczach odry? Można już łowić z lodu, ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi