Skocz do zawartości

Odra w okolicach Zielonej Góry

tap5

Rekomendowane odpowiedzi

Hej zapomniałeś dodać ze przycioles też piękna (lipe) ale niestety zyleczka nie wytrzymała i wobler poszedł w zapomnienie ☺.A dla pocieszenia dodam że następny dzień byl jeszcze słabszy.Dziś przerwa jutro od rana znów poszukiwania grubasow w okolicy Pomorska.Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Witam wszystkich z okolic .Mam pytanie jaki jest stan wody na dzien dzisiejszy niedługo bede w domu i znów pogoń za kleniem sie szykuje 

Na marginesie słyszał ktoś o wycholowanym sumie około 2 metry w okolicy przeprawy promowej w pomorsku ?

Wpisz monitor pogodynka w googlach i znajdź interesującą stację wodowskazową.

Witam wszystkich z okolic .Mam pytanie jaki jest stan wody na dzien dzisiejszy niedługo bede w domu i znów pogoń za kleniem sie szykuje 

Na marginesie słyszał ktoś o wycholowanym sumie około 2 metry w okolicy przeprawy promowej w pomorsku ?

Siema , słyszałem ;)    Ba nawet trochę poholowałem  :D

post-46114-0-76511900-1472487520_thumb.jpg

• Like 8

Macie zdrowie przepychać się w tym tłoku na tych płyciznach :D . Gdyby tak woda skoczyła z 1m do góry, byłoby wygodniejsze łowienie. Ja już raczej dałem sobie spokój z polowaniem na wąsy w okolicy, wolę łowić barbary.

Poza tym trudno o dobre towarzystwo w łodzi w dni powszednie, a w weekend eh......!

Macie zdrowie przepychać się w tym tłoku na tych płyciznach :D . Gdyby tak woda skoczyła z 1m do góry, byłoby wygodniejsze łowienie. Ja już raczej dałem sobie spokój z polowaniem na wąsy w okolicy, wolę łowić barbary.

Poza tym trudno o dobre towarzystwo w łodzi w dni powszednie, a w weekend eh......!

Spoko luz , takiego toku nie ma. ;)

• 4 miesiące temu...