kacperek993 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Po tym, jak w rękach złamałem karpiówkę Ballistę 4lb na blanku Harrisona - sprawdzając jej ugięcie w domu - zawsze od tamtego czasu zakładam kołowrotek i przeciągam żyłkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wydaje mi sie że Patryk zakończył sprawę z kolegą, choć miałem ten kijek w rękach przed samą wysyłką i żadnych ubytków a tym bardziej pęknięć nie zauważyłem. Przesyłkę się sprawdza po rozpakowaniu a potem ugina. Kolega pisał że ubytki były ,że wykałaczka wchodzi. Taki problem się zgłasza zaraz po odebraniu a nie dopiero jak się złamię w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 A ciekawe jakby kolega poszedł do sądu i co by powiedział ??? Ze kupił uzywana wedke i złamał xD poprostu jaja!!! ciekawe skad rzeczoznawce od złamań wytrzasnął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 A ciekawe jakby kolega poszedł do sądu i co by powiedział ??? Ze kupił uzywana wedke i złamał xD poprostu jaja!!! ciekawe skad rzeczoznawce od złamań wytrzasnął.@drozdo nie ma sensu tematu drążyć. Temat założyłem po to aby utwierdzić się w przekonaniu,że to wada mechaniczna a nie materiałowa bo kolega tak twierdził. Odp. po wysłaniu zdjęc do 4 pracowni dostałel jednoznaczną-złamanie, uszkodzenie mechaniczne... Dla mnie sprawa jest oczywista i zamknięta zarazem. Wiem, że z tym Panem interesów już nie zrobie i nikomu nie polecam. Jak ktoś ma ochotę wypowiedzieć się w kwesti złamania, jak ono mogło powstawć to zapraszam....W kwesti kto ma rację temat zamknięty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Połamany kijek mego taty ktos podejmie sie naprawy. Moze jakąs wklejanke wstawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 W którym miejscu nastąpiło złamanie? i gdzie jest druga połówka kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zlamanej polówki nie ma.Została zgubiona gdzies w trawie. Brakuje okolo 30cm szczytowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Co to za kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Mikado Atthis 2.70 to ojego taty Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ale jakie c.w. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Do 17g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Połamany kijek mego taty ktos podejmie sie naprawy. Moze jakąs wklejanke wstawic?Patrząc po cenie nowego kija to raczej nikt się nie podejmie naprawy no chyba że chcesz zapłacić tyle co za nową wędkę. Zrobić dobrze wklejkę to trzeba się narobić. Albo zrobisz to sam albo niech tata kupi nowy spin i bardziej uważa na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Dziś miałem pecha, jeśli można to tak określić. Przy lekkim pociągnięciu za żyłkę trzymając przynętę w ręce aby sprawdzić czy z żyłka jest wszystko ok wędka pękła w 3 miejscach...Zniszczony jest element szczytowyWędka to gatti srx761 - 2m7 (3-14)Wędka była kupiona tutaj na forum. Zrobiona jest chyba przez mekamila, bo na wędce jest napis "wędki ks"Czy oprócz wyrzucenia do kosza można coś z tym zrobić? Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez atomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Gatti ma dożywotnia gwarancje producenta, napisz do Sandro to pewnie ci pomoże. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ułła ale poleciało ... nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ..... to boli ..... mnie ostatnio kurierzy z DPD z casta zrobili travelka ........ napisz do Kamila - skoro robił to może coś poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Spróbuje moze sam cos zdołam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Spróbuje moze sam cos zdołam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Panowie napisałem do Sandro Gattiego i dostałem taką odpowiedź: " Please, sen me the broken tip along the side A of the warranty certificate." Teraz mam problem, bo zbytnio nie rozumiem o co dokładnie chodzi. W warunkach gwarancji na www jest napisane właśnie o certyfikacie gwarancji i o tym nieszczęsny "side A i B". Rozumiem, że powinien posiadać jakaś kartę gwarancyjną i o to chodzi, tak? Rozmawiałem z Kamilem i blank pochodzi z FC. On nie dostał na niego żadnych papierów. Może ktoś używa tych banków i wie jak się sytuacja z tym ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 A nie dostałeś przypadkiem indywidualnego numeru blanku, który gdzieś na ichtiejszej stronie www trzeba wklepać? Bo kupa firm tak właśnie robi. Ot dostajesz blank z naklejką na której jest niepowtarzalny numerek dzięki któremu rejestrujesz badyla, natomiast papierkowej gwarancji nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 jeśli blank pochodzi z Fishing Center to zadzwoń do p. Matuszewskiego - zawsze deklaruje pomoc w tego rodzaju sprawach zwłaszcza jeśli był lub jest dystrybutorem tych blanków - zapytać warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gwarancji nie mam bo nie mam żadnych dokumentów... Pan Matusiak też powiedział, że przy zakupie blanku na pewno zostały wydane. No i jak ich nie mam to nie jest w stanie mi pomóc. Sandro zaoferował mi szczytówke z przesyłką za ok 350 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Panowie jesteście w stanie mi pomóc ile mógłbym dostać za tego kija na giełdzie? Uchwyt Fuji ecs, przelotki chyba Fuji aconite, rękojeść dzielona korkowa. Złamana jest tylko część górna. Cześć dolna w stanie idealnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Smoczy cast tez mi pekl przy spr przynety, mina pewnie bezcenna czy jest sens wklejac szczytowke? Kij byl od 5 do 25g cw pekla szczytowka za 4 przelotka przy dlugosci 2.3m Edytowane 3 Września 2014 przez deejaybialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsumierybak Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sorki, ale trzeba napisać...Dziś odebrałem od kuriera używany kijek od @Patryk1125. Wszystko ładnie spakowane w tubie, bez zastrzeżeń. Cały Polecam sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi