Fr0ntliner Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Czasem zdarzają się niewytłumaczalne sytuacje.I to niekoniecznie musi być wina jednej czy drugiej strony.Kiedyś już o tym pisałem na tym forum.Zamówiony pierwszy kij w pracowni.Wydane 1,400 zł.Rozpakowałem tubę,górna część wędki pęknięta na łączeniu (ścianka).Lakier na omotce kielichowej strzaskany.Nawet jej nie złożyłem!Telefon do Bob'a...zdziwienie,niedowierzanie,wręcz posąd o mój "wkład",nigdy nie zdarzyła się taka sytuacja itdGość nie zawinił,ja też...o ch#$% tu chodzi?Jak powinienem się zachować?Przystałem na rowing...niesmak jednak pozostał. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Fr0ntliner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Sorki, ale trzeba napisać...Dziś odebrałem od kuriera używany kijek od @Patryk1125. Wszystko ładnie spakowane w tubie, bez zastrzeżeń. Cały Polecam sprzedającego.Super, że wszystko jest OK. Niech dobrze służy. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam dziś podczas łowienia okoni uszkodzeniu uległa szczytówka w wędce mojego brata shimano alivio cw 3-15 gram. Poprostu sie rozwarstwiła. Dodam iż jest to wklejanka. Jak i gdzie a przede wszystkim za ile można to naprawić ?? Proszę kolegów ekspertów o rady.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Wymiana wklejki to nie duży problem... kupujesz nowa wklejasz i przekladasz przelotki... Kij będzie jak nowy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dokładnie jak Tomek pisze.Jeśli sam sobie nie poradzisz jest na forum "kilku" speców,którzy pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A kto w okolicach Kielc lub Lublina mógł by to zrobić i ile to mniej więcej moze kosztować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Wymiana wklejki to nie duży problem... kupujesz nowa wklejasz i przekladasz przelotki... Kij będzie jak nowy...Pod warunkiem ,że starą wklejkę da się wyjąć, a wiem ,że nie zawsze się da. Zależy jakim klejem wklejona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pod warunkiem ,że starą wklejkę da się wyjąć, a wiem ,że nie zawsze się da. Zależy jakim klejem wklejona Uciąć niżej i wkleić dłuższą wklejkę się nie da? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Uciąć niżej i wkleić dłuższą wklejkę się nie da?Pewnie ,że się da . Tyle ,że charakterystyka ugięcia zmieni się w 99% na minus , no i przeważnie wiąże się to z przezbrojeniem prawie całej szczytówki a czasami całej .No i już się robi poważny remoncik. Chyba,że w miejscu łączenia nie musi być przelotki to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 W Lublinie to pracownia Zbyszka Kawalca – wedki.pl, w Kielcach to http://www.pracowniamatusiak.pl, w Warszawie Irek Matuszewski fishingcenter.pl, w Starachowicach Piotr Lipiec Lprods.plChyba że któryś z kolegów z okolic z forum się odezwie i to zrobi. Kiedyś był kolega w Puławach ale się już wyprowadził, ktoś jak się nie mylę funkcjonuje w Radomiu albo okolicach – jak znajdę to napisze – chyba ze sam się ujawni.Kosz to pewnie koło 10-20 pln od przelotki + wklejka + wklejanie + transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 W Lublinie to pracownia Zbyszka Kawalca – wedki.pl, w Kielcach to http://www.pracowniamatusiak.pl, w Warszawie Irek Matuszewski fishingcenter.pl, w Starachowicach Piotr Lipiec Lprods.plChyba że któryś z kolegów z okolic z forum się odezwie i to zrobi. Kiedyś był kolega w Puławach ale się już wyprowadził, ktoś jak się nie mylę funkcjonuje w Radomiu albo okolicach – jak znajdę to napisze – chyba ze sam się ujawni.Kosz to pewnie koło 10-20 pln od przelotki + wklejka + wklejanie + transport. Handmaderods jest w Radomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No właśnie tak mi się wydawało, tylko ich strona się mi nie otwiera, i nie miałem jak zweryfikować. Gdyby ktoś miał namiary na jakiś nowy adres, nr telefonu czy jakiś inny kontakt – to pewnie koledze to pomoże.Del Toro – a wg Ciebie ile taka usługa może kosztować – bo chyba „ jakies” doświadczenie w rodbuildingu masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Szczerze to nie wiem ile to mogloby kosztowac, bawie sie w rodbuilding hobbystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kolego mam do Pionek 25km jakbyś potrzebował pomocy to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Proponuję skrócić ta szczytówkę do najbliższej przelotki i wymienić tą przelotkę na szczytową. Będziesz miał trochę sztywniejszą szczytówkę do mocniejszego łowienia. Do tego domów sobie nową oryginalną szczytówkę w serwisie. Wyjdzie poniżej 100zł zapewne, a będziesz miał 2 szczytówki. Edytowane 5 Marca 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tylko że ten kijek pewnie ze 100 zł kosztuje. Nie sprawdzałem więc mogę sie mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Dzień dobry Panowie.Mam wielką prośbę czy ktoś podjął by mi się naprawy wędki. NIestety ale wczoraj na rybach złamała mi się szczytówka nie wiem jak do tego mogło dojść, wobler w krzaku pociąłem mocniej trafił w ostatnie 15 cm szczytówki i trzask. Po zabawie. Rok temu ją klupiłem od kolegi z naszego forum, naprawdę fajnie mi się na nią łowiło a teraz jestem kompletnie wkurwiony ;/;/Mam 2 pytania.1)Czy da się dokupić drugą cześć tego kija i ile by to kosztowało może ktoś posiada takie informacje.2) Czy ktoś z okolić Krakowa lub Tarnowa podjął by się naprawy tej wędki? Bo na ślepo w Polskę nie chce wysyłać bo nigdy nie wiadomo kto jest po 2 stronie.O to poniżej zdjęcia uszkodzonej szczytówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witaj.Tu masz numer do serwisu w Katowicach 32 608 69 57Zapytaj czy mają na stanie lub czy Ci zamówią nową szczytówkę...ja dzwoniłem przez pół roku i nie dostali do mojego modelu szczytówki, bo akurat wyszła nowa seria.Zaproponowali zniżkę100 złotych na nową serię.Już się nie pokusiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 A nie ma serwisu w krakowie lub tarnownie? A na ile lat dają gwarancje i czy coś takiego w ogóle podlega pod gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Gwarancja na kij trwa dwa lata. Tak się składa, że mam identyczny. Możesz napisać do sklepu, w którym kolega z forum kupił kijek i poprosić o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Narazie skonsultowałem się z przedstawicielem hadlowym i jutro ma mi znać czy jeszcze jest możliwość dokupienia szczytówki bo kijek jest z 2013 roku. Mam też pytanie do was czy ktos z was zajmuję się naprawą takich rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zapytaj kolegę "filser" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Kupilem od jednego z kolegow na forum z uszkodzona szczytowka jak na zdjeciu w planie mialem wyrownanie ulamanego konca (co juz zrobilem) i wklejenie końcowej przelotki, jednak zastanawiam sie czy to jest dobry pomysl czy moze trzeba zmieniac rozstaw przelotek? z gory dziekuje za wszelkie rady Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Michci0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 MHX powinien mieć dożywotnią gwarancję, wysyłasz złamaną szczytówkę i przysyłają ci nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) nawet jezeli juz ja upilowalem za zlamaniem? raczej nie mam zamiaru sie bawic w takie wysylki Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Michci0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi