Lulu Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Panowie, ostatnimi laty troszkę wypadłem z " obiegu informacji blankowych" - jeśli chodzi o spiningi.Potrzebuję wędziska do którego dołączę:Młynek 300Pletka 0,08Przynęty dł; 8-14cmGłówki max 12g ale znacznie częściej będzie to 8-10g. i przynęta 12-14cm (jaskółka)Pozdrawiam i dzięki za podpowiedzi ( chcę wydać do 1000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Panowie, ostatnimi laty troszkę wypadłem z " obiegu informacji blankowych" - jeśli chodzi o spiningi.Potrzebuję wędziska do którego dołączę:Młynek 300Pletka 0,08Przynęty dł; 8-14cmGłówki max 12g ale znacznie częściej będzie to 8-10g. i przynęta 12-14cm (jaskółka)Pozdrawiam i dzięki za podpowiedzi ( chcę wydać do 1000) Doprecyzuj dokladnie o jaka wedke chodzi (a moze o blank), dlugosc, z brzegu z lodki etc. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulu Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Doprecyzuj dokladnie o jaka wedke chodzi (a moze o blank), dlugosc, z brzegu z lodki etc. ?Łódka, dł między 2.1m-2.4m, może być gotowa konstrukcja, może być sam blank. Jestem otwarty na sugestie, myślałem nad VIS76MLF, myślałem nad DS821- MHXNie mam możliwości pomachania wędziskami pod stosunkowo lekkie łowienie sandaczy, więc potrzebna mi opinia osób które łowią/łowiły wędziskami na podobne przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Łódka, dł między 2.1m-2.4m, może być gotowa konstrukcja, może być sam blank. Jestem otwarty na sugestie, myślałem nad VIS76MLF, myślałem nad DS821- MHXNie mam możliwości pomachania wędziskami pod stosunkowo lekkie łowienie sandaczy, więc potrzebna mi opinia osób które łowią/łowiły wędziskami na podobne przynęty. Blanki masz dobrze opisane na forum, wystarczy poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Łódka, dł między 2.1m-2.4m, może być gotowa konstrukcja, może być sam blank. Jestem otwarty na sugestie, myślałem nad VIS76MLF, myślałem nad DS821- MHXNie mam możliwości pomachania wędziskami pod stosunkowo lekkie łowienie sandaczy, więc potrzebna mi opinia osób które łowią/łowiły wędziskami na podobne przynęty.Mhx P844-2 pieknie pokazuje brania.Pracuje od 7g plus gumis 3" dobre czucie,zachowuje sie jak wklejka.Polecam. Gora 24g plus guma 5" koniec komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulu Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 I to jest rzeczowa odpowiedź wędka na tym blanku już do mnie jedzie. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Witam, szukam wędki na sandacza na lekko i upatrzyłem sobie Kraaga SKF9012 lub SKFx9011 jednak zanim decyzje zapadną fajnie błoby wypróbować.. dlatego jeżeli ktoś z okolicy Lublina używa wędki na takim blanku chętnie podjadę obejrzeć PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Witam, szukam wędki na sandacza na lekko i upatrzyłem sobie Kraaga SKF9012 lub SKFx9011 jednak zanim decyzje zapadną fajnie błoby wypróbować.. dlatego jeżeli ktoś z okolicy Lublina używa wędki na takim blanku chętnie podjadę obejrzeć PozdrawiamRobertGraphiteleader Silverado 3-15gr [emoji6]. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Graphiteleader Silverado 3-15gr [emoji6]. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalkadzięki za info - jednak potrzebuję wędki o długości 2,7m - jeżeli chodzi o Graphiteleader to jest to dla mnie nowość.. poszperam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brygiel Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Witam,Poszukuję blanku lub seryjnego w dwóch składach który ogarnie opad na 40-60g główce +5 cali jaskólka,mam mhx mb843-2 i tak do 40g +guma jest spoko ale czasem więcej potrzeba i nie ogarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Gdzie Wy łowicie tymi 60g główkami? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Na Wiśle nieraz i te 60g za malo bedzie:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brygiel Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Nie w Pl Co poradzisz takie łowisko,głęboko 17-25m ,zakaz kotwiczenia tylko dryfkotwa,a sandacze tam słabo na wertykalne metody reagują i musi być pier..... o dno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Witam,Poszukuję blanku lub seryjnego w dwóch składach który ogarnie opad na 40-60g główce +5 cali jaskólka,mam mhx mb843-2 i tak do 40g +guma jest spoko ale czasem więcej potrzeba i nie ogarnia.Co prawda nie dwa składy, a trzy.Powinien sprostać Twoim wymaganiom.http://jerkbait.pl/topic/113595-sprzedam-fishing-art-blaas-slf-8622-3-travel/ Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Chyba troche nie ta dlugosc,tego 3skladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Chyba troche nie ta dlugosc,tego 3skladu.Darku, kol.brygiel nie napisał nic o długości poszukiwanej wędki. Można się sugerować ,że poszukuje coś w długości tego mhx mb843-2 ,którego posiada.Może jednak szuka czegoś innego.Niestety ja nie wiem jaką ten MHX ma długość bo.... nie muszę i nie można tego rozszyfrować z symbolu blanku. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Nie w Pl Co poradzisz takie łowisko,głęboko 17-25m ,zakaz kotwiczenia tylko dryfkotwa,a sandacze tam słabo na wertykalne metody reagują i musi być pier..... o dno Rutland? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 kiedys moj znajomy jak mawiał wyje... w w podłogę musi byc. i sporo racji miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brygiel Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Rutland?Grafham i Rutland a kijek 2.20 max i w dwuskladzie raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Szukam wędki, która obsłuży westin shadteez 16 cm plus max. 20 gram ołowiu. Shadteez waga 39 gram plus 20 gram ołowiu daje 59 gram. Wędka seryjna lub pracownia. Górna gramatura ma dawać komfort podbijania. Myślę, że zakres 30 do 70 gram.Dlugość między 2.2m a max 2.5 m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Witam Czy ktoś jest w stanie wypowiedzieć się na temat Mikado Sicario 207 cm; cw. do 22 gram? Czy nadaje się to do łowienia sandaczy z opadu? Czy dobrze będzie łowiło się główkami od 7 g + przynęta 7 cm (to minimum jakiego używam). Łowię ze środka pływającego, wody - jedna dość płytka <10m, druga do > niż 20m ale łowię i tak tylko do 13-14 metrów max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Szukam wędki, która obsłuży westin shadteez 16 cm plus max. 20 gram ołowiu. Shadteez waga 39 gram plus 20 gram ołowiu daje 59 gram. Wędka seryjna lub pracownia. Górna gramatura ma dawać komfort podbijania. Myślę, że zakres 30 do 70 gram.Dlugość między 2.2m a max 2.5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Jesli dysponowalbym budzetem ok1200zl to poszedlbym w st croix avid 86 hf2 dlugosci 2.56m i mocy ktora spokojnie obsluzy opisane przez Ciebie gramatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Witam ! Szukam kija sandaczowego do łowienia z łodzi w jeziorze o głębokości max 7m. Chcę łowić lekko główka max do 14 gram. Który kij do 500 zł polecilibyście ? Myślałem o czymś z Mikado (Inazuma,Kamisori) i Savage Gear z serii finezze. Długości nie krótsze niż 2 m.Pozdr. mk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Polecam Inazumę jako że sam na nią łowiłem,i na zbiorniku zaporowym i na Odrze ,229cm/22cw fajny kij na sandała z łodki....uchwyt fuji ,przelotki sic,Gdybyś był zainteresowany mam na zbyciu, kontakt na priva.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi