venom92 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Witam ponownie ,szukam okoniówki do 150 zł która obsłuży nietylko paprochy ale także małe obrotówki i woblerki, znalazłem w promocji konger world champion iri lucky 1-10 245 jak myślicie nada się?? Edytowane 20 Stycznia 2014 przez venom92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 W tej cenie bierz bez pytania, póki jeszcze są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 O ile się nie mylę jest jeszcze promocja tyc kijów wraz z rozmairem 2.7 i 3.0 na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandor Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Kolego, kupiłem tydzień temu właśnie tego luckiego 245 jak był jeszcze w promocji za 129zł. Powiem Ci jedno: za tą cenę kijek super. Ta wersja 245cm, ładnie się gnie do 2/3 długości blanku a przy dużym obciążeniu zaczyna też pracować dół, więc myślę że z niespodziewanym przyłowem sobie poradzi. Jak byłem na testach w weekend to w rzeczce o średnio-silnym uciągu dawała radę zarówno woblerkom 6cm, mepps 2 jak i wobkom kleniowym 2,5cm. Na każdej z przynęt rewelacyjnie było czuć pracę na dolniku. Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Comandor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 dzięki wszystkim za odpowiedzi ale chciałbym żebyście mi polecili jakąś dobrą żyłkę do tego kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ostatnio jest mielony temat o żyłkach, zalecam przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi