Kuba Standera Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 No co ty.. Jakieś paranojki sobie wkręcasz. Chodziło mi oto że będziesz miał dobrze, świadomie dobrany zestaw - wydaje się ze dokładnie coś takiego napisałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Tomek już sobie wszystko ładnie poskładał i ... teraz trzeba czkeać na pierwsze efekty. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 @ Standerus: W takim badz razie przepraszam. @ Remek: No we wrzesniu beda mam nadzieje pierwsze efekty Predzej nie bede mial sprzetu jeszcze w domciu, no i do Londynu jade na 1 1/2 miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Witam, dzisiaj odebralem swojego Steeda i odrazu przetestowalem go z Shimano Metanium Mg Nawet dziewczyna siedzaca obok mnie byla zafascynowana zestawem Dziekuje wszystkim za pomoc! Przygoda z castingiem sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 znaczyc sje na casta biora nawet dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 A jakze inaczej Sredniak bo sredniak, ale zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dzisiaj sie troche pobawilem z tymi bloczkami w sytsemie SVS i nie za bardzo rozumie jak to nastawic. Docisk szpuli mam nastawiony tak ze przyneta ledwo spada. Tak czy siak od czasu do czasu mi sie zalapie taka broda ze szok...mysle ze to jest przyczyna nastawienia tych bloczkow? Wlaczane sa dwa bloczki...to duzo czy malo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Tomku, każdy ruchomy bloczek hamuje. Musisz pobawić się nimi troszkę. Włącz 4 i zobacz jak się multik zachowuje (jak hamuje, jak daleko przynęta leci, na ile musisz kontrolować szpulkę). Zmniejsz o jeden bloczek i ... ponownie popatrz co się dzieje i jakie są różnice. Pamiętaj, że rzut w castingu wygląda inaczej niż w spinningu. Wykonujesz płynny ruch wędką do tyłu i od razu do przodu. Widziałem wielokrotnie wędkarzy, którzy spuszczali przynętę wraz z wędką za siebie a później robili wymach do przodu. Tym samym pozbawili się połowy czynności, które muszą wykonać przy prawidłowej technice rzutowej. Spróbuję przy okazji - jak tylko znajdę zdjęcia wrzucić fazy rzutu multikiem (jutro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dziekuje Ci Wlasnie bylem z ciezarkiem na lace i rzucalem do celu Pobawilem sie przy okazji z bloczkami i wlaczylem tak jak mowiles 4 sztuki Odrazu lepiej mi sie rzucalo Z celowaniem musze jeszcze troche pocwiczyc, ale nie mozna miec wszystko naraz A tutaj zdjecia zestawu Mam nadzieje ze sie spodobaja, bo mi zestaw sie strasznie podoba Hehe, zdarza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Rzeczywiście. Ładny zestaw Wydaje mi się, że z plećką 15-20lb byłoby trochę łatwiej. Pytanie czy poprawniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Narazie lowie zyleczka Bawo Polyamide Plus 12lb bo plecionka jeszcze nie dotarla do mnie z USA. Wczoraj mialem mozliwosc lowienia plecionka, ale wole jednak zylke. Naprawde... Aha, brod juz prawie nie mam w ogole. Ta broda ze zdjecia powstala przy probie spiral casta Naprawde zaawansowana technika hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Rzeczywiście. Ładny zestaw Wydaje mi się, że z plećką 15-20lb byłoby trochę łatwiej. Pytanie czy poprawniej? Było by na 100% łatwiej. Tak - ładniusieńki zestawik w tych jesiennych kolorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Rzeczywiście. Ładny zestaw Wydaje mi się, że z plećką 15-20lb byłoby trochę łatwiej. Pytanie czy poprawniej? Było by na 100% łatwiej. Tak - ładniusieńki zestawik w tych jesiennych kolorkach Sprobuje i plecionka Czekam tylko na paczuszke z PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Tomek fajne combo sobie zmajstrowałeś graty!!! Widać że nawet na dziewczynach twój kij robi wrażenie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Spróbuję przy okazji - jak tylko znajdę zdjęcia wrzucić fazy rzutu multikiem (jutro). Nie lubie sie upominac, ale na tym mi naprawde zaley Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Tomku,Przyznam, że zapomniałem. Przypomnij mi proszę w poniedziałek bo nie mam przy sobie tych zdjęć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Nie ma przeciez problemu Pozdrawiam i z gory dziekuje.Tomek Ucze sie ucze Najgorsze to ze spinem juz nie chce lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Tomku, Rzut w wykonaniu Janusza Paprzyckiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witam Was, dzisiaj pobawilem sie troszeczke ustawieniem docisku szpulki, poniewaz Remek mi poradzil ze docisk sie tylko raz ustawia a pozniej juz nie Zauwazylem ze jak bardzo mocno odkrece docisk, szpulka ma luzy na boki. Z tego co czytalem to jest to normalne, lecz zastanawiam sie czy moga byc w ogole luzy na boki czy mam ustawic tak zeby ich nie bylo, ale docisk byl jak najmocniej odkrecony. Pozdrawiam i dziekuje z gory.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Gdyby w aucie poluzować wszytkie śruby mocujace koła to samochód pojedzie, tylko jak? Podobnie jest w multiplikatorze.Luz ten powinien dążyć do 0. Ale noie powinien być większy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi