Skocz do zawartości
  • 0

Bezpiecznik termiczny

CLAUDIO

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A to jest na pewno bezpiecznik? Moze np. nazywa sie wylacznik termiczny? A ze to jest konkretna czesc od minn koty to sprobuj jakies info wyluskac. Ponizej mam nadzieje, ze jest do pobrania odnosny schemat - zobacz co to jest dokladnie, bedzie tam nr i jakas nazwa..

http://www.mikesreelrepair.com/schematics/thumbnails.php?album=65

Gumo

• 0

Dzieki Gumofilc , cos poszukam .To jest dokladnie tak z tym Bezpiecznikiem : zaklada sie go na kabel jak najblizej akumulatora ,zeby chyba nie popalic ukladow w silniku elektrycznym mi sie on spalil i silnik sie kreci dookola wlasnej osi i nie dziala ani pilot ani pedal do sterowania .Juz kiedys mi sie to stalo i wymienilem i bylo git , tylko problem jest taki ze w sklepie specjalizujacym sie w tych czesciach ten BEZPIECZNIK czy WYLACZNIK jak zwal tak zwal kosztuje od hu..a . Myslalem ze moze w Pl bedzie dostepny taniej. 

• 0

W sumie to jednak u Ciebie ten może nie działać Ja go używam ze zwykłym silnikiem, żeby go nie spalić jak się w coś wkręci, a ten twój to oryginał minn koty co w zestawie dają do jakiejś dziobówki i pewnie na 24V ..chyba trzeba jednak wykosztować się w serwisie.

• 0

Cześć facio szukaj automat samochodowy aby tylko miał te 60A jak nie znajdziesz na dzisiaj załóż normalny topikowy samochodowy 60A a drugi rezerwowy czy parę schowaj na łodzi.Będziesz pływał i po woli coś znajdziesz.Siema

Jest sprawa; skontaktuj się ze mną na parę zdań

Edytowane przez tornado

• 0