CLAUDIO Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Panowie poratujcie , gdzie mozna kupic taki oto bezpiecznik termiczny do silnika elektrycznego MinnKota !? Wielkie dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezar80 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 największy wybór elektroniki mają w tme.http://www.tme.eu/pl/zobacz tylko parametry tj. napięcie ,prąd i temp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Tam jest napisane 24VDC R35 50A , nie mam pojecia gdzie szukac taki ze mnie elektryk. Ale z tego co widze na tej stronie to chyba nie ma tego co mnie interesuje.Dzieki. Edytowane 20 Stycznia 2014 przez CLAUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A to jest na pewno bezpiecznik? Moze np. nazywa sie wylacznik termiczny? A ze to jest konkretna czesc od minn koty to sprobuj jakies info wyluskac. Ponizej mam nadzieje, ze jest do pobrania odnosny schemat - zobacz co to jest dokladnie, bedzie tam nr i jakas nazwa.. http://www.mikesreelrepair.com/schematics/thumbnails.php?album=65 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Tak katem oka zauwazylem, ze na tej stronie jest jeszzce kilka kategorii odnosnie schematow...(ale to juz off topic) Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dzieki Gumofilc , cos poszukam .To jest dokladnie tak z tym Bezpiecznikiem : zaklada sie go na kabel jak najblizej akumulatora ,zeby chyba nie popalic ukladow w silniku elektrycznym mi sie on spalil i silnik sie kreci dookola wlasnej osi i nie dziala ani pilot ani pedal do sterowania .Juz kiedys mi sie to stalo i wymienilem i bylo git , tylko problem jest taki ze w sklepie specjalizujacym sie w tych czesciach ten BEZPIECZNIK czy WYLACZNIK jak zwal tak zwal kosztuje od hu..a . Myslalem ze moze w Pl bedzie dostepny taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Spróbuj coś takiego. Mi działa i nie jest jednorazowy. 12V 60A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W sumie to jednak u Ciebie ten może nie działać Ja go używam ze zwykłym silnikiem, żeby go nie spalić jak się w coś wkręci, a ten twój to oryginał minn koty co w zestawie dają do jakiejś dziobówki i pewnie na 24V ..chyba trzeba jednak wykosztować się w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A co to jest Brachu ( Krzysztof ) bo zdjecie bardzo male !? Ten to 24VDC R35 50A . To jest do Minn Kota Copilot bo myslalem ze mozna gdzies taniej kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Bezpiecznik automat sinus live 60Amper 12V ...mam go na kablu plusie przy akumulatorze i jak zatrzymasz siłą śrubę do wyłącza zasilanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Felo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 CLAUDIO Brachu ,zobacz to http://allegro.pl/bezpiecznik-automatyczny-40a-do-silnikow-elektrycz-i3905905704.html to ten od Krzysztofa, jeżeli nie taki to skontaktuj się z tą firmą oni na pewno coś poradzą,powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć facio szukaj automat samochodowy aby tylko miał te 60A jak nie znajdziesz na dzisiaj załóż normalny topikowy samochodowy 60A a drugi rezerwowy czy parę schowaj na łodzi.Będziesz pływał i po woli coś znajdziesz.Siema Jest sprawa; skontaktuj się ze mną na parę zdań Edytowane 22 Stycznia 2014 przez tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nie to, zebym zlosliwy byl..moze ktos bedzie cos ciagnal to mozna sie dolaczyc. Wyglada na dokladnie ten sam.. http://www.cabelas.com/product/Boating/Boating-Electronics/Switches-Fuse-Blocks|/pc/104794380/c/104707080/sc/104615280/Manual-Reset-Circuit-Breaker/738260.uts?destination=%2Fcatalog%2Fbrowse%2Fswitches-fuse-blocks%2F_%2FN-1100527%2FNs-CATEGORY_SEQ_104615280%3FWTz_l%3DSBC%253BMMcat104794380%253Bcat104707080&WTz_l=SBC%3BMMcat104794380%3Bcat104707080%3Bcat104615280 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 O ooooo widzisz GUMOFILC o to mi chodzilo ,BARDZO wielkie dzieki. @ Tornado juz dzwonie do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CLAUDIO
Panowie poratujcie , gdzie mozna kupic taki oto bezpiecznik termiczny do silnika elektrycznego MinnKota !?
Wielkie dzieki za info.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi