marius13 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam może zaczniemy od okonia oto co u mnie gryza pasiaki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Fajny raczek. Sam też robiłem dłuższe tułowia i mam wrażenie, że jest to spora i nie wyeksploatowana "nisza" w kogutowej dziedzinie lurebuilding'u.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dziekuje panie Januszu... Jutro wstawie cos więcej ....Jestem zwolennikiem materjalow naturalnych w przypadku raczka za tlow posluzyla skorka z kiełbasy krakowskiej.....TEN DZIAL MA POSLUZYC ROZWIJANIU "KOGUCIARSTWA"PROSZE O WPISY JEZELI KOGOS TEN "SPORT" RAJCUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zapowiada się ciekawie Czy coś z jigów pstrągowych kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Raczek pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Na pstraga musze cos nakrecic .RACZKOW CIAG DALSZY konstrykcja ze stelażem wypelnienie szpachla zaleta tego kogucika niewielki rozmiar duza waga w tym modelu glowka 8"+ tlow daje nam jakies 13"g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nastepne pieraki i 3 woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Fajny raczek. Użycie krakowskiej to już prawie jak wprowadzenie atraktora w konstrukcję. Muszę znaleźć miejsce gdzie jeszcze są raki, niestety u mnie w okolicy wymarły. Możesz coś dla mnie przyszykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Ok.Panie Wojtku i dziekuje Edytowane 22 Marca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoszę się na pewno jak przyjdzie pora na łowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Co teraz krecimy? Pstraga? Sandacza? Szczupaka? Będzie nowość micro koguciki plywajace klen .....może jaz ale tego nie sprawdze bo u Mnie jazia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Klenie biją w kogutki całkiem fajnie. Jazie u mnie wolały obrotkę. Zresztą po udowodnieniu sobie że "te" da się złowić mają już spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Ten kogucik na klenie ma korpus z pianki po odpowiednim obciążeniu zachowuje się np. jak smurzak ,przyciazony więcej powieszchniowy wobler .Jazia nigdy nie zlowilem Wiekszosc lowie w Norwegii tam na KOGUTY 300G nawet pilkeruje ha ha Edytowane 24 Stycznia 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Więc koguty na rdzawca, chętny się znajdzie @Fish28 , aktualnie w Trondheim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Rdzawiec podobnie się zachowuje jak sandacz często przebywa w okolicy skal na nawietrznej ......to co robimy pisać proszę........jutro bym cos ukrecil mam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ja tam nie łowię. Z tego co wiem to Darek łowi w porcie, głębokości do 15m ale ryby najczęściej łowi w toni. Skuteczna przynęta to ..... boleniowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To pewnie z brzegu? z lodzi lowi się je często w ok......duzych skal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Łowi w porcie, czasem ze skałek w fiordach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 A wiec mamy odpowiedz co krecimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laszczewskim Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witaj marius13. Bardzo fajne pierzaki, no może nie do końca, bo skórka z kiełbasy raczej do ptactwa się nie zalicza.Ale już bez żartów, na poważnie.Bardzo fajne stwory.Interesuje mnie ich waga od - do oraz długość.Pozdrawiam Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam na okonia to najczęściej robie od 4g do 10g dlugosc szczerze to propocjonalna do glowki i wielkości kotwicy ciężko to tak okreslic karzda wielkosc koguta ma optymalna dlugosc ,ilość pior itp. Jeżeli się tego nie zachowa ,to pierzak nie bedzie pracowal, albo będzie więcej nie zaciętych bran, a najczęściej przy uzbrojeniach na kotwicy przywieszanie sia na zewnątrz pyska co powoduje czestrze spady.Pozdrawiam M.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laszczewskim Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Cześć.Dzięki za odpowiedź.Może byś mi kilka sztuk ukręcił?Odezwę się do Ciebie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi