szewer Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam,Pod koniec sierpnia planuje urlop nad jeziorem Gim. Łowi ktoś z Was na tej wodzie? Jeśli tak to proszę o informacje, o pogłowiu drapiezników itp.PozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nie łowiłem, ale pozwoliłem sobie zabrać głos w wątku, gdyż z tego co słyszałem jezioro słynie z niezwykle przejrzystej wody. Ponoć na trzech metrach widać wszystko na dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 To zależy od tego czy coś kwitnie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi