Skocz do zawartości

New Stella 2014

wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

Ten "ziom" to Hajime Murata, jeden z najważniejszych zawodników zawodowych w Japonii, twórca firmy Waterland, tester Shimano.

Legenda.

Kiedyś oglądałem filmik jak prezentował Shimano Cardiffa DC i podpatrzyłem bardzo ciekawą technike rzucania kiedy brak miejsca :P hehe Coś czułem że to jakaś "szycha" xD

Podobnie jak Kamil im dłużej się jej przyglądam tym bardziej mi się podoba, pierwsze spojrzenie i automatycznie blee paskuda, jak takie coś można do wędki przykręcić, później była do zaakceptowania, teraz jest już całkiem całkiem i kto wie.... Tak samo było z autami jak oglądałem Hondy, Mitsubishi itp to jakieś takie pokraczne się wydawały, teraz innego jak japoński nie kupię zakochany jestem po uszy.

Nie chodzi tylko o wygląd Danielu, jak wybieram młynek powiedzmy do 500zł to jak wygląda wizualnie mnie zupełnie nie interesuje(byle nie był różowy :) jeżeli mam zapłacić 2000-3000zł to fajnie jest jeżeli producent oprócz jakości oferuje przyjemny dla oka wygląd kupowanej rzeczy,  choć jak mawia mój mechanik "na ładności się nie jeździ" :) ;)

ja potrzebuję coś do nocnego łowienia przy opaskach i tu coraz bardziej przekonuje mnie ta Stella, micro module jak najbardziej OK, nie będzie pracować z dużymi przeciążeniami (minnow 7-9cm), a w nocy cisz i spokój, jednostajnie i wolne prowadzenie, więc masło się przyda, no i w nocy jej nie będę widział :)

poczekamy, zobaczymy co będą pisac jeszcze o Morethanie 2014

Edytowane przez bazyloss

Od początku kwietnia można planować zakupy w europie. ca. 600 euro to nie tak jak z nowym existem w przypadku daiwy :D

http://www.am-angelsport-onlineshop.de/Shimano-Stella-1000-SFI-PG-Spinnrolle-Neuheit-2014_p73129_x2.htm

Sławek, trzeba będzie podjąć po sztukasie?