saw Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Niezupełnie. W normalnych sklepach różnica ceny między rozmiarami 1000, 2500 i 4000 jest marginalna. Tylko Normark ma politykę +1000zł do wszystkiego co w europie normalnie kosztuje 2000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Na platcie można już preordery składać; ) w Normarku nie mają pojęcia kiedy zawita do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 nie wiem czemu, ale mi bardziej chodzi po głowie 07 STELLA 4000S 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 nie wiem czemu, ale mi bardziej chodzi po głowie 07 STELLA 4000S Kamil wiesz co chcesz .Mam model w zależności jaką szpulę do niej założę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 no tak, tylko ten nowy Morethan mi zamieszał i już nie wiem czego chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Kamil wiesz co chcesz .Mam model w zależności jaką szpulę do niej założę .Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 no tak, tylko ten nowy Morethan mi zamieszał i już nie wiem czego chcę Jak młoda panienka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) no chyba tak, może trzeba poczekać i dorosnąć a swoją drogą, to rzeczywiście 2014 lepiej wygląda "na żywo" Edytowane 10 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 no chyba tak, może trzeba poczekać i dorosnąć a swoją drogą, to rzeczywiście 2014 lepiej wygląda "na żywo"Co by nie mówić, jest piękna .Sam zaczynam się ślinić do niej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Japoński Jaxon wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Józek kupisz 2014 i w cenie masz taki klimat http://tv.shimano.co.jp/movie/promotion/promotion2014_stl02 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 magia przekazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Aaaaa, ja chcę tam być nawet z ruskim delfinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ten ziom chyba kupuje u tego samego dilera co ja , ale jedno jest pewne - zmieniam zdanie, brzydka nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Co by nie mówić, jest piękna .Sam zaczynam się ślinić do niej .Ty się ślinisz, mnie już uwiodła -decyzja zapadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ten ziom chyba kupuje u tego samego dilera co ja , ale jedno jest pewne - zmieniam zdanie, brzydka nie jest ... Ten "ziom" to Hajime Murata, jeden z najważniejszych zawodników zawodowych w Japonii, twórca firmy Waterland, tester Shimano.Legenda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ten "ziom" to Hajime Murata, jeden z najważniejszych zawodników zawodowych w Japonii, twórca firmy Waterland, tester Shimano.Legenda. Kiedyś oglądałem filmik jak prezentował Shimano Cardiffa DC i podpatrzyłem bardzo ciekawą technike rzucania kiedy brak miejsca hehe Coś czułem że to jakaś "szycha" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 kurde z tym wyglądem, to faktycznie jest tak źle https://www.youtube.com/watch?v=keXDBtivsOQ czym dłużej się patrzy tym lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Podobnie jak Kamil im dłużej się jej przyglądam tym bardziej mi się podoba, pierwsze spojrzenie i automatycznie blee paskuda, jak takie coś można do wędki przykręcić, później była do zaakceptowania, teraz jest już całkiem całkiem i kto wie.... Tak samo było z autami jak oglądałem Hondy, Mitsubishi itp to jakieś takie pokraczne się wydawały, teraz innego jak japoński nie kupię zakochany jestem po uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Gdyby glownym kryterium wyboru kolowrotka byl dla mnie wyglad to lowilbym takim : Edytowane 11 Lutego 2014 przez Guzu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie chodzi tylko o wygląd Danielu, jak wybieram młynek powiedzmy do 500zł to jak wygląda wizualnie mnie zupełnie nie interesuje(byle nie był różowy jeżeli mam zapłacić 2000-3000zł to fajnie jest jeżeli producent oprócz jakości oferuje przyjemny dla oka wygląd kupowanej rzeczy, choć jak mawia mój mechanik "na ładności się nie jeździ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) ja potrzebuję coś do nocnego łowienia przy opaskach i tu coraz bardziej przekonuje mnie ta Stella, micro module jak najbardziej OK, nie będzie pracować z dużymi przeciążeniami (minnow 7-9cm), a w nocy cisz i spokój, jednostajnie i wolne prowadzenie, więc masło się przyda, no i w nocy jej nie będę widział poczekamy, zobaczymy co będą pisac jeszcze o Morethanie 2014 Edytowane 11 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Od początku kwietnia można planować zakupy w europie. ca. 600 euro to nie tak jak z nowym existem w przypadku daiwy http://www.am-angelsport-onlineshop.de/Shimano-Stella-1000-SFI-PG-Spinnrolle-Neuheit-2014_p73129_x2.htm Sławek, trzeba będzie podjąć po sztukasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 No niby tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi