Mateush Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A jak w łapkach , wrażenia mocy są odczuwalne czy raczej delikatna stelcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 tu niestety mogę być nieobiektywny, bo ja w Shimano nigdy mocy nie czułem (oczywiście wszystkiego w rękach nie miałem), w pierwszym podejściu moje Daiwy wydają się być mocniejsze, ale to może być złudne z powodu zbyt dużej ilości masła w maśle wizualnie robi lepsze wrażenie na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wiesz Piotrek, że nigdy w życiu tak kołowrotka nie szacowałem? Fascynujące Pytam z czystej ciekawosci a nie szacunku ;pI choc wizualnie mi sie nie podoba to decyzja w sumie u mnie juz zapadla, przewazyla jednak ta wolna oscylacja Takie rozwiazanie jest najbardziej efektywne.. i chcem wiedziec czy tez efektowne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 tu niestety mogę być nieobiektywny, bo ja w Shimano nigdy mocy nie czułem (oczywiście wszystkiego w rękach nie miałem), w pierwszym podejściu moje Daiwy wydają się być mocniejsze, ale to może być złudne z powodu zbyt dużej ilości masła w maśle wizualnie robi lepsze wrażenie na żywoDajły to kaszaloty to i moc czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) prawdopodobnie i ja zamówię 4000 jak się trochę pozbieram z wydatkami, bo tak naprawdę obecnie potrzebuję tylko jednego kołowrotka spinningowego : do wolnego zwijania wobków w nocy przy opaskach i do ciszy i spokoju takiego łowienia ta Stella pasuje wg mnie idealnie tu już będzie ostatnia próba powrotu do Shimano :) Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Efektowne na pewno. Czy efektywne? Czas pokaże. Nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Na ile spowolniona jest ta oscylacja w tej 14` ?Ile pelnych obrotow korba trzeba wykonac, aby szpula wykonala pelny ruch gora-dol ? patrz i licz http://www.fishing-v.jp/stgear/gear_detail.php?cd=sgea_1403_8510140_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dla zainteresowanych...U Moritza są 2500s,3000 c po 529 "jełro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ..ciekawe czy szpula takiej 4000 jest kompatybilna z modelem 4000 2010 JDM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jest ale musisz również zmienić drag knob. Ten w nowszej jest dużo większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jest ale musisz również zmienić drag knob. Ten w nowszej jest dużo większy.O ile będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 O ile będzie pasował.Szpula plus pokretlo hamulca. Samo gniazdo szpuli i "dlugosc" posuwu - czyli wysokosc szpuli , sa kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Szpula może pasować ale pokrętło hamulca już nie tak jak jest na przykład w TP 08 i 11 oraz Stellach 07 i 10. Szpulki można wymieniać a pokrętła już nie. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Pickerel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mam i ja w garści tą nowa stellkę...świeci się jak millennium..nie zwróciłem wcześniej uwagi, ale nie ma przełącznika biegów wstecznych i oczywiście badziewnego portu do niszczenia młynków oliwą a praca ....ehhhh...vaniek przy niej to niczym prexer....kultura pracy miażdżąca....świetne też jest wielkie i mega wygodne pokrętło hamulca, nie takie minimini jak w 10 stelli....wizualnie...taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Gdyby było mni stać wydać 3 klocki na młynek to brał bym to cudeńko bez wachania. Pokazałbym w mojej wiosce kto jest debeściak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 @Mefisto zrobilbyś promo dla Jerkbaitowcow na Stelle co by też mogli docenić jej kunszt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ciekawe kto pierwszy tu na forum pokaże rozebraną nową stelkę do rosołu i stwierdzi że w środku sucho jak pieprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 @Mefisto zrobilbyś promo dla Jerkbaitowcow na Stelle co by też mogli docenić jej kunszt;)Ja powtarzam to po wielokroć iż nie da się utrzymać z handlu JDMami legalnie w Polsce, więc promo jest niemożliwe, na moje szczęście ja mam zupełnie inne źródło utrzymania ...kręciłem znowu przed chwila i powiem, że nic tak lekko i miekko nigdy z młynków spiningowych nie chodziło jak ta stella rocznik 2014...nawet millennium ...myślę, że to zasługa przede wszystkim tych micro modułów...bo multiki typu nowy antares czy nowe metanium co też maja mikrozęby chodzą perfekcyjnie...uważam jednak, że wizualnie i terkotkowo to nowa stella SW przebija wszystko co wypuściło siemano w całej swej historii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ale jesteś! Nie dość, że sknera to jeszcze znęca się ;) Trzeba czekać aż ktoś w Pl wprowadzi do sprzedaży bardziej zjadliwej cenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Przemytnicy może wporowadzą..normark nie wiem jak będzie cena...na cuda bym nie liczył tak czy owak płyniiiieeeee oj płłłyniieeee jak sie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ja pier..ę...teraz to dopieor wiem co to maślana praca mimo, że kręcułem juz prawie wszystkiem w swej karierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ja pier..ę...teraz to dopieor wiem co to maślana praca mimo, że kręcułem juz prawie wszystkiem w swej karierze To który model/wielkość tak docierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To który model tak docierasz?14 stella C3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Eeeee, myślałem, że jakaś 4000 wpadła Ci w łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 4000 to chyba jeszcze nikt nie miał, pare sztuk 4000XG co rzucili po sklepach rozeszło się momentalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi