Skocz do zawartości

New Stella 2014

wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

tu niestety mogę być nieobiektywny, bo ja w Shimano nigdy mocy nie czułem (oczywiście wszystkiego w rękach nie miałem), w pierwszym podejściu moje Daiwy wydają się być mocniejsze, ale to może być złudne z powodu zbyt dużej ilości masła w maśle ;)

wizualnie robi lepsze wrażenie na żywo

Wiesz Piotrek, że nigdy w życiu tak kołowrotka nie szacowałem? Fascynujące :good:

Pytam z czystej ciekawosci ;) a nie szacunku ;p

I choc wizualnie mi sie nie podoba to decyzja w sumie u mnie juz zapadla, przewazyla jednak ta wolna oscylacja ;)

Takie rozwiazanie jest najbardziej efektywne.. i chcem wiedziec czy tez efektowne B) ?

tu niestety mogę być nieobiektywny, bo ja w Shimano nigdy mocy nie czułem (oczywiście wszystkiego w rękach nie miałem), w pierwszym podejściu moje Daiwy wydają się być mocniejsze, ale to może być złudne z powodu zbyt dużej ilości masła w maśle ;)

wizualnie robi lepsze wrażenie na żywo

Dajły to kaszaloty :P  to i moc czuć :lol:

prawdopodobnie i ja zamówię 4000 jak się trochę pozbieram z wydatkami, bo tak naprawdę obecnie potrzebuję tylko jednego kołowrotka spinningowego : do wolnego zwijania wobków w nocy przy opaskach i do ciszy i spokoju takiego łowienia ta Stella pasuje wg mnie idealnie

tu już będzie ostatnia próba powrotu do Shimano :) :)

Edytowane przez bazyloss

Mam i ja w garści tą nowa stellkę...świeci się jak millennium..nie zwróciłem wcześniej uwagi, ale nie ma przełącznika biegów wstecznych :) i oczywiście badziewnego portu do niszczenia młynków oliwą :) a praca ....ehhhh...vaniek przy niej to niczym prexer....kultura pracy miażdżąca....świetne też jest wielkie i mega wygodne pokrętło hamulca, nie takie minimini jak w 10 stelli....wizualnie...taka sobie :D

@Mefisto zrobilbyś promo dla Jerkbaitowcow na Stelle co by też mogli docenić jej kunszt;)

Ja powtarzam to po wielokroć iż nie da się utrzymać z handlu JDMami legalnie w Polsce, więc promo jest niemożliwe, na moje szczęście ja mam zupełnie inne źródło utrzymania :)...kręciłem znowu przed chwila i powiem, że nic tak lekko i miekko nigdy z młynków spiningowych nie chodziło jak ta stella rocznik 2014...nawet millennium  :D ...myślę, że to zasługa przede wszystkim tych micro modułów...bo multiki typu nowy antares czy nowe metanium co też maja mikrozęby chodzą perfekcyjnie...uważam jednak, że wizualnie i terkotkowo to nowa stella SW przebija wszystko co wypuściło siemano w całej swej historii..