MefistoFishing Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja nie zamawiałem 4000 więc nie dostałem, ale przecie to nieistotne jaki rozmiar...ważne jest ultra mega masło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ktos pytal jaka rewolucja, gdy Shimano napisało co nowego ta 14tka wnosi...No comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Przemytnicy może wporowadzą..normark nie wiem jak będzie cena...na cuda bym nie liczył tak czy owak płyniiiieeeee oj płłłyniieeee jak sie kręci Mefi lej oliwę do ognia, niech się chłopaki ślinią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jako że przymierzam się do rozmiaru 4000 i ma być między innymi do łowienia sandaczy na jigi i koguty to wystarczy mi z przełożeniem 5.1:1 czy bez XG się nie obędzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jarek, Wystarczy wg mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jarek, Wystarczy wg mnie.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jako że przymierzam się do rozmiaru 4000 i ma być między innymi do łowienia sandaczy na jigi i koguty to wystarczy mi z przełożeniem 5.1:1 czy bez XG się nie obędzie ?Obejdzie sie bez XG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Przemytnicy może wporowadzą..normark nie wiem jak będzie cena...na cuda bym nie liczył tak czy owak płyniiiieeeee oj płłłyniieeee jak sie kręci Na cuda nie liczę, jedynie na europejską cene nad Wisłą; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Na cuda nie liczę, jedynie na europejską cene nad Wisłą; ) Taka cene masz od momentu wejscia do Unii Europejskiej i dostepnosci do produktow w innych krajach UE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Mimo wszystko może komuś w Prolandi będzie się opłacało sprzedać w cenie jak za Odrą. Taki ktoś zarobi i może wróci do mojej firmy lub któregoś innego Jerkbaitowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Mimo wszystko może komuś w Prolandi będzie się opłacało sprzedać w cenie jak za Odrą.Taki ktoś zarobi i może wróci do mojej firmy lub któregoś innego Jerkbaitowca? Raven fishing najpewniej. Sklep stacjonarny w Warszawie, lub internetowy.FE(SFE) mieli w najlepszych cenach w PL, z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wiem, brałem od nich Fd. Model 2014 przewidują wprowadzic w czerwcu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wiem, brałem od nich Fd.Model 2014 przewidują wprowadzic w czerwcu;/ To pozostaje import. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Raven fishing najpewniej. Sklep stacjonarny w Warszawie, lub internetowy.FE(SFE) mieli w najlepszych cenach w PL, z tego co pamietam.No tak, tylko że Raven to nie nasz sklep, tylko filia miedzynarodowej sieci, więc takim może się opłacić sprzedać niektóre rzeczy taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 No tak, tylko że Raven to nie nasz sklep, tylko filia miedzynarodowej sieci, więc takim może się opłacić sprzedać niektóre rzeczy taniej. A "nasz sklep" to jak sie definiuje? Musi miec w Eire oddzial ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 No tak, tylko że Raven to nie nasz sklep, tylko filia miedzynarodowej sieci, więc takim może się opłacić sprzedać niektóre rzeczy taniej.Ale wypłatę odbiera Janek a nie Hans;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 No tak, ale hans czy inny jens pociąga za sznureczki Guzu, nie o eire mi chodziło ino o kraj nad Wisłą Choć w sumie... Normark też podobnie, ale cenami tak w dół nie idą jak Raven 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) No tak, ale hans czy inny jens pociąga za sznureczki Guzu, nie o eire mi chodziło ino o kraj nad Wisłą Choć w sumie... Normark też podobnie, ale cenami tak w dół nie idą jak Raven To wykracza poza moja percepcje i moje ograniczenia w rozumieniu rzeczywistosci. Powodzenia z nowym produktem Shimano. Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W sytuacji gdy w zasięgu jednego kliknięcia mamy cały świat to chyba nic prostszego znaleźć najkorzystniejszą ofertę. Ze źródeł pewnych. Z drugiej strony wydając małą furmankę pieniędzy chciało by się mieć gwaranta na terenie PL. No co z tym masłem? Będzie ten film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W sytuacji gdy w zasięgu jednego kliknięcia mamy cały świat to chyba nic prostszego znaleźć najkorzystniejszą ofertę. Ze źródeł pewnych. Z drugiej strony wydając małą furmankę pieniędzy chciało by się mieć gwaranta na terenie PL. No co z tym masłem? Będzie ten film? Gwaranta czego? Masla ? Mleko ma najszybszy transport [...] zsiada sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 na filmie nie da się przecie pokazać masła to trzeba czuć jakby patrzeć na film i na kręcioł co się kręci najdłużej i najlżej ze wszystkich jakie były wyprodukowane to stary exist bije wszystkie na głowę Nowa stella ma mega "miękką" pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gwaranta gwarancji. Są ludzie którzy nie kupią sprzętu spoza dystrybucji tylko z uwagi na gwarancję. Powaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gwaranta gwarancji. Są ludzie którzy nie kupią sprzętu spoza dystrybucji tylko z uwagi na gwarancję. Powaga. W karcie gwarancyjnej jest zapis o wyjatkowym poziomie masla ? Pytam serio.Nigdy bym nie kupil Stelli z polskiej dystrybucji , wiec dla mnie to "ciekawostka dropsa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W karcie gwarancyjnej jest zapis o wyjatkowym poziomie masla ? Pytam serio.Nigdy bym nie kupil Stelli z polskiej dystrybucji , wiec dla mnie to "ciekawostka dropsa" Widzisz. Dla Ciebie ciekawostka, a dla niektórych to powód dla którego płacą o te 25% więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi