Skocz do zawartości

New Stella 2014

wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

Mimo wszystko może komuś w Prolandi będzie się opłacało sprzedać w cenie jak za Odrą.

Taki ktoś zarobi i może wróci do mojej firmy lub któregoś innego Jerkbaitowca?

Raven fishing najpewniej. Sklep stacjonarny w Warszawie, lub internetowy.

FE(SFE) mieli w najlepszych cenach w PL, z tego co pamietam.

Raven fishing najpewniej. Sklep stacjonarny w Warszawie, lub internetowy.

FE(SFE) mieli w najlepszych cenach w PL, z tego co pamietam.

No tak, tylko że Raven to nie nasz sklep, tylko filia miedzynarodowej sieci, więc takim może się opłacić sprzedać niektóre rzeczy taniej.

• Like 1

No tak, ale hans czy inny jens pociąga za sznureczki ;)

Guzu, nie o eire mi chodziło ino o kraj nad Wisłą :P

Choć w sumie... Normark też podobnie, ale cenami tak w dół nie idą jak Raven ;)

To wykracza poza moja percepcje i moje ograniczenia w rozumieniu rzeczywistosci.

Powodzenia z nowym produktem Shimano.

Edytowane przez Guzu

W sytuacji gdy w zasięgu jednego kliknięcia mamy cały świat to chyba nic prostszego znaleźć najkorzystniejszą ofertę. Ze źródeł pewnych. Z drugiej strony wydając małą furmankę pieniędzy chciało by się mieć gwaranta na terenie PL. No co z tym masłem? Będzie ten film?  :)

W sytuacji gdy w zasięgu jednego kliknięcia mamy cały świat to chyba nic prostszego znaleźć najkorzystniejszą ofertę. Ze źródeł pewnych. Z drugiej strony wydając małą furmankę pieniędzy chciało by się mieć gwaranta na terenie PL. No co z tym masłem? Będzie ten film?  :)

Gwaranta czego? 

Masla ?

Mleko ma najszybszy transport [...] zsiada sie ;)

na filmie nie da się przecie pokazać masła :) to trzeba czuć :) jakby patrzeć na film i na kręcioł co się kręci najdłużej i najlżej ze wszystkich jakie były wyprodukowane to stary exist bije wszystkie na głowę :) Nowa stella ma mega "miękką" pracę

Gwaranta gwarancji. Są ludzie którzy nie kupią sprzętu spoza dystrybucji tylko z uwagi na gwarancję. Powaga. 

W karcie gwarancyjnej jest zapis o wyjatkowym poziomie masla ? 

Pytam serio.

Nigdy bym nie kupil Stelli z polskiej dystrybucji , wiec dla mnie to "ciekawostka dropsa" :)