Skocz do zawartości

New Stella 2014

wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

osobiście skos dupki na żywo wygląda OK, mniej mi się podobają "żłobienia" na szpuli, a już najmniej kolor...bo ona świeci sie jak millennijna ....same chromy prawie...jak wypuszczą nowego czarnego vańka ze skośna dupą czy mętnoszarego twina to może trafią bardziej ;) ale to rzecz jasna moje jeno opinie...jeden woli błyskotki inny zasniedziałki ;)

aaa i korbka zamiast być jak w vańkach mniejszych całkiem na sztywno to znowu po głupiemu zrobili łamanie, całkowicie bez sensu, a przecie w nowym pokrowcu do tej stellki taka ładna kieszonka na korbkę jest...dziwne...skos jak skos, wzorowany na oczach inżanierów :D nie jest zły...jak i japoneczki się niczego sobie przecie ;)

Edytowane przez MefistoFishing

Ile kiedys bylo teorii o tym, ze mocowanie kablaka od wewnatrz ramion rotora to takie a nie inne plusy ;)

Ile belkotu w reklamach i materialach marketingowych.

Potem jedna strona "wyszla" im na zewnatrz. 
A teraz widze, ze i druga "wyjszla".

Ciekawe co przygotowuja marketingowcy na ten temat ;)

No dobrze a poziom masła w maśle w porównaniu z wersją 2010? w skali od 1 do 10 jak Twoim zdaniem 2010 a jak 2014? :) Zastanawia mnie ile jeszcze masła można zrobić w co raz to nowszej stelli ponieważ w kupionej jako nową zawansowanej technologicznie stelli 2007 czy 2010 już masło było! O starszych nie wspomnę bo są do dupy :D

Edytowane przez Sławek.Sobolewski

poważnie przecie piszę, że kultura pracy, "luzy" jak wy to nazywacie, itp cechy są najwyższych lotów jak dla mnie...szumów brak i stukotów...choć myślę, że dla "pewnej" grupy jerkbaitowców siedzących na kiblu ze stetoskopem zawsze bedzie coś szumiało i stukało ( poza spłukiwaną wodą i stukotem wpadającego gó.. ) :)

aha i nie żabkuje :)

Zlikwidowany jest też "rigid support" w szpuli....gdyby ta stella była czarna, miała szpulę i terkotkę jak SW to bym może dla siebie wzieł :) ale majac vańka nie widze takiej potrzeby więc nie bedę miał takowej stelli. Wyleczyłem się z onanizmu :) wolę swoje mgsy karpiowe o ULTRA WOLNEJ OSCYLACJI bo one są najwyższych lotów i częściej ich uzywam niż młynków spinerowych :)

Edytowane przez MefistoFishing
  • Like 3

a czemu miało nie byc stelli 92?? była a jakże wiesniacka nie była jednak ani jakowaś paskudna...o masz tutaj zdjecia tej 22latki:)

http://b-net.tackleberry.co.jp/ec/stk/stk_detail.cfm?stkNo=7037123HH4567977890123KM&shopID=424520000VW98332769V38&keyS=319832HQ219663176G8WC&key1=7060251JY322140000789885

Ale stara.... . Wolę dzierlatki. Dzięki za uświadomienie.

A tak poważnie to blisko z wyglądem do Daiwy EX i ZiT. A daleko do modelu 95.

Ciekawe, kto pierwszy wypuścił młynek z oporówką i łożyskiem w rolce. Daiwa czy Shimano? A może ABU?

Edytowane przez godski