grzegorz88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miazga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 znaczy taka ciężka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Rękę urywa taka ciężka; )Inna liga niz FE/FD.Przed chwilą łowiłem FD po czym zmiana na FL. Korbka chodzi nienaturalnie lekko, praktycznie bez różnicy czy wobler w wodzie czy dynda pod kijem. Do kitu jest dźwięk hamulca, materiał knoba dla mnie mniej fajny niż w Fe/Fd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 przecież knob jest taki sam jak w fe, a w fd to była zupełna porażka (oczywiście w rozmairze 4000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Fe2500 kręciłem dawno ale z tego co pamiętam też był gumowany jak w Fd2500, tu jest inny materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 te knoby mniej gumowate są dużo lepsze. Guma w powiązaniu z repelentami antymoskitowymi często rozpływa się w palcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ale aksamitna byla a ten żywcem ze slammera wyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 grzegorz88 możesz sprecyzować "do kitu jest dźwięk hamulca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Cichy, dyskretny.Zamiast "zzzzzZzzzzZzzZZZ" jest "cyk cyk cyk". Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miazga.uploadfromtaptalk1397579345453.jpg Knob jest taki sam jak w vańku, nic specjalnego wydaje mnie się. Powiedz czy podczas kręcenia z wobkiem w wodzie czuć przekładnię? jakieś niepokojące wrażenia? Przy szybkim kręceniu jakieś szumy czy cuś? No daj rzesz chłopie jakieś powody do narzekania, przecież nie może być wszystko idealnie bo co poprawią za 3 lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Łowiłem na wobki 4cm w prądzie. Podczas zwijania kołowrotek nie istnieje, po zmiamie z Fd zerkałem na początku czy napewno trzymam korbke w ręce. Aczkolwiek padał deszcz i dlonie mocno zmarznięte. Do poprawy terkotka, ona nie może podnieść cisnienia podczas odjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No dobrze a co z tak popularnym ostatnio łowieniem w fotelu? w domu jak kręcisz to jakieś szumy gdzieś coś? Hamulcem się nie przejmuj, przecież nie ma takich ryb co robią ZZzzzzZZzzzz.. najwyżej Zz... i rybka jest przy nogach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie kręciłem jeszcze na sucho, tylko nad wodą. Odebrałem od kuriera na mieście i prosto nad rzekę Zawsze lubiłem przyciąć zaczep jakis co by usłyszeć dźwięk, teraz już to nie przejdzie Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ładne pokrzywy. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Też mi sie podobają; )Kołowrotek trzymany pod kijkiem wygląda naprawdę super. Nie widać tego skosu. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak fajne pokrzywy. Właśnie miałem to podkreślić.Jeżeli chodzi o knob w Stelce, tej ze "złotą" korbą (4000) , wygląda dość podobnie jak w FD Przynajmniej wizualnie..... Obym się mylił. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez stella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak tak wszyscy się chwalą swoimi nowymi Stellami to i ja pokaże co mi tam mój " chiński łącznik " jakiś czas temu przemycił. Nówki i w rozsądnych kosztach - oczywiście. Dla porównania wstawiłem też Vanquish w rozmiarze 4000.Od lewej : Vanquish4000 , Stella4000 XG , Stellam C 3000 XG , Stella C 3000 , Stella C 2000 S , Stella 2500 HGS .Dla porównania wielkości.Niektóre złote , a niektóre modele srebrne korby. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez makamba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Do dalszego puszczenia w świat? Jeśli tak to w jakich $$$? interesuje mnie ten c3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Makamba Gratuluję parku maszyn. Pytanko - pierwsza fotka, druga z lewej,(4000XG) czy materiał knoba to ten znany z FD ? Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez stella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Do dalszego puszczenia w świat? Jeśli tak to w jakich $$$? interesuje mnie ten c3000 Zastanawiam się właśnie jaki los im powinienem zgotować.Jeśli zdecyduję się je popchnąć w świat , to dam znać w odpowiednim dziale. Makamba Gratuluję parku maszyn. Pytanko - pierwsza fotka, druga z lewej,(4000XG) czy materiał knoba to ten znany z FD ?Jakaś twarda guma.Jak jutro znajdę jakąś FD w stodole to porównam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 To nie może być prawda - te wszystkie cuda w rękach jednego człowieka ??? Makamba , rewolucja jest już bliska - a potem będziem nacjonalizować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dzięki Makamba . Ten 4000XG pasowałby do mojej malutkiej stajenki stelek.... W tej stodole - ciekawe jakie jeszcze kombajny stacjonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jak tak wszyscy się chwalą swoimi nowymi Stellami to i ja pokaże co mi tam mój " chiński łącznik " jakiś czas temu przemycił. Nówki i w rozsądnych kosztach - oczywiście. Dla porównania wstawiłem też Vanquish w rozmiarze 4000.Od lewej : Vanquish4000 , Stella4000 XG , Stellam C 3000 XG , Stella 3000 , Stella C 2000 S , Stella 2500 HGS .Dla porównania wielkości.Niektóre złote , a niektóre modele srebrne korby. P1090739.JPGP1090740.JPGP1090741.JPGP1090743.JPGP1090744.JPGP1090745.JPGP1090746.JPGP1090747.JPGNooo, toż to prawdziwy harem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Od razu zaznaczę ,że nie zamierzam na nich przeprowadzać "słynnego" testu Makamby!! Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi