Pele76 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A ja tam jestem ciekaw jak to trrr bedzie wygladalo po 2-3 sezonach na ciezko.Jak myslicie, jak dlugo byl testowany ten nowy naped przed wprowadzeniem do produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) A ja tam jestem ciekaw jak to trrr bedzie wygladalo po 2-3 sezonach na ciezko.Jak myslicie, jak dlugo byl testowany ten nowy naped przed wprowadzeniem do produkcji?Patrzenie przez pryzmat długowieczności w obecnym pędzie konsumpcjonizmu mija się z celem. To już nie te czasy gdzie testowano coś do "usru" żeby następnie prowadzić to na rynek i wykreować rozwiązanie na kolejne 20 lat. Tutaj niczego nie musieli testować, modelowanie 3d + odpowiednia aplikacja do pomiaru naprężeń i po testach a za kilka wędkarze pragnący nowej stelli z pogardą będą spoglądać na rozwiązania z 2014 r. trrr robi hamulec, czy ciężko czy lekko u mnie nigdy nie działa, przy braniu robi co najwyżej trr trr Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Sławek.Sobolewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Teraz mamy trzecie zjawisko. Pierwsze to maślana praca, drugie ząbkowanie, a trzecie hamulec trr trr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 67cm przyłów pokazał ze Trrr w sumie ujdzie, mikro trybiki nie zostały zmielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A mnie w mojej pierwszej Stellce FE brakuje glosniego ZzzZzzzz ZZzzZzz przy zacieciach, odjazdach ryb Moja i kumpli reakcja na dziek hamulca jest bezcenna! Kark idzie zlamac jak ktorys z kumpli cos przytnie, albo dla jaj wyciagnie reka zylke z hamulca heheeeJuz kiedys mowilem kumplom, ze powinnismy ustawic sobie jako alarm w telefonafh dzwiek wysnuwajacej sie z kolowrotka zylki, nikt nigdy nie przegapilby alarmu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A mnie w mojej pierwszej Stellce FE brakuje glosniego ZzzZzzzz ZZzzZzz przy zacieciach, odjazdach ryb ............................................. A ja nie wiem, czy sprawna. Dawno żadna ryba nie odjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A ja nie wiem, czy sprawna. Dawno żadna ryba nie odjechała Moze pora zasiasc na karpia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Moze pora zasiasc na karpia ? Nuuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Powinni wypuścić tuningowe części co by upgradowac terkotkę z Trrrr do ZzzZZZZzzzZzz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nuuda Ale jak juz wezmie. To : zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziuuuI pod drugim brzegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A ja nie wiem, czy sprawna. Dawno żadna ryba nie odjechała To strzel komuś w dupsko z łuku, do strzały przyczep linkę ze stelli to CI zagra . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 tu to dobrze słychać... życzę każdemu takiego zzzzziiiuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 I rolka na ślizgowym i ożycha pod szpulą niet a jakie dla ucha miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 tu to dobrze słychać... życzę każdemu takiego zzzzziiiuuuuu Gość wyholował rybsko samym kołowrotkiem. Złamał wszelkie kanony. Ciekawe jak nowa Stelka po takim holu by wyglądała.I ten cios na końcu. Czyste c&r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 chodziło tylko o zzziuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 FILET AND RELEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Tutaj też jest niezłe tttrrrrrrrrrrrrrrr,tyle tylko,że końcówka nerwowa..........Dla wędkarza Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Spotkałem w zeszłym roku gościa, który holował podobnie jak ten wędkarz z filmu. Na trzy bassy na kiju wyholował jednego. Ale za to jak pięknie mu kołowrotek grał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie moge doszukac sie schematu tej Stelli FI.Prosze o pomoc.Dzieki, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie moge doszukac sie schematu tej Stelli FI.Prosze o pomoc.Dzieki, Leslaw.Na poprzedniej stronie w tym wątku jest link do pliku pdf ze schematem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 W/g schematu, to: 1. W rolce kablaka nie ma lozyska. Czy to mozliwe ?. 2. Doliczylem sie 11 lozysk a nie 13 tak jak podaja dane. 3. Dwa lozyska, konkretnie pinion'a, sa inaczej oznaczone, tj. jako ARBN a nie SARB jak pozostale. Czy z uwagi na literke "N" mozna sie domyslac, ze sa chronione pierscieniami plastikowymi a nie metalowymi ?. Tzn, typu 2RS ?. Pozdrawiam Fanow Stelli FI, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) A dziękuję jak dla mnie to mogą ją nawet piaskiem zasypać byleby kręciła jak kręci:) zamiast brendzlować się schematem wykręciłem śrubkę i empirycznie sprawdziłem, że łożysko jest, ale inaczej jest to rozwiązane niż w 10. Edytowane 12 Maja 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A dziękuję jak dla mnie to mogą ją nawet piaskiem zasypać byleby kręciła jak kręci:) zamiast brendzlować się schematem wykręciłem śrubkę i empirycznie sprawdziłem, że łożysko jest, ale inaczej jest to rozwiązane niż w 10.To by były jaja, jakby w nowej 14-tce nie było łożyska w rolce, tylko np. tajemnicze oleum w stylu mag seel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Zgadłeś Józek zastosowano zamiast łożyska materiał hydrofobowy, ślizga się od samego patrzenia na to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) dziwne - brak lozyska w rolce na schemacie - to blad ? Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi