CM Punk Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Na pewno nie są produkowane,z dostępnością też niestety bardzo kiepsko,większość jest niedostępna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Na pewno nie są produkowane,z dostępnością też niestety bardzo kiepsko,większość jest niedostępna .No i w razie biedy pozostaje trochę "złomu" lub kupowanie dawcy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nawet głupiego rear protectora nie można kupić,szukaliśmy z kumplem i jedyna opcja,to jakiś dawca z kręcioła generacji 98,chyba,że ktoś ma dostęp do takich części (w sumie cały czas aktualne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nowa Milena trochę konto uszczupli Wiem gdzie jest jedna A tak to szukać trzeba w JDM lub ebay :ja też wiem :D tylko powiedz gdzie trzymasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Super filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Witam.Prześledziłem cały wątek i postanowiłem się zarejstrować.To mój pierwszy post na tym forum. Od 2 dni i ja jestem posiadaczem tego modelu w gabarycie 4 i przekładni xg. Część wypowiadających się tu osób jest dla mnie znajoma z innych forów.Przeglądając sieć natrafiłem na na ciekawy filmik z japońskiej strony o najnowszym wcieleniu stelli 2014. Mnie ten filmik mocno rozbawił i sporo nauczył. Najciekawsza jest 12-14 minuta. To wiele wyjaśnia dlaczego w rolce jest takie a nie inne łożysko, którego się nie smaruje!!!!, jak i nie ma blokady obrotów w stecznych oraz dlaczego spływa woda która znalazła się pod szpulą. http://www.fishing-v.jp/stgear/gear_detail.php?cd=sgea_1403_8510140_01 (trzeba chwilę poczekac i się odpali)Pozdrawiam wszystkich użytkowników stelki ad 2014.Mariusz. PS. a jak ktoś nie widział nowych twin powerów ad. 2015 to tu są linki:http://www.spinreels.ru/2014/12/new-shimano-15-twin-power-spec.htmlhttp://www.spinreels.ru/2014/12/new-2015-shimano-twin-power-sw-spec.htmlhttp://tacklenews.net/15tp-egingm.html Edytowane 17 Stycznia 2015 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam.Prześledziłem cały wątek i postanowiłem się zarejstrować.To mój pierwszy post na tym forum. Od 2 dni i ja jestem posiadaczem tego modelu w gabarycie 4 i przekładni xg. Część wypowiadających się tu osób jest dla mnie znajoma z innych forów. Cześć Witamy na naszym forum Jak zrobisz trochę kilometrów stellą to podeślij swoją opinię bardziej szczegółową Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Otwiera Wam się ten filmik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Niestety nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 poprawiłem link odpala sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 nadal nie odpala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 U mnie też odpala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Lubie oglądać Hajime Murata. Wcale nie trzeba znać japońskiego, by doskonale zrozumieć o czym opowiada:D Polecam inne filmy z tym Panem, jest tego troszkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Temat Stelli 2014 wzbudzil i wzbuda sporo emocji.Widac to chocby w tym watku. Od poczatku prezentowalem opinie, ze jest to bardzo nowatorska konstrukcja. Ponizej kilka zdjec potwierdzajacych to . Prezentowany kolowrotek to 2014 JDM 2500 S. Mocowanie lozyska w deklu obudowy : Kolo przekladni "nasmarowane" fabrycznie : Trzewia w calosci : Posuw szpuli : Miejsce na przelacznik wstecznych obrotow, ktorego nie ma (widocznie nie rozwiazali sprawy uszczelnienia go) : Slynna wieksza, zmodyfikowana oporowka w dodatkowym kolnierzu z gumy : Ponadto polecam zwrocic uwage na relatywnie duza grubosc scianek obudowy kolowrotka (rozmiar 2500). Kolowrotek po tej sesji mial swoje pierwsze testy nad woda, ktore przeszedl bardziej niz dzielnie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie wygląda to najlepiej. Mam nadzieje że moja lepiej prezentuje się od środka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie wygląda to najlepiej. Mam nadzieje że moja lepiej prezentuje się od środka ;-) Jasne ze nie wyglada. Kto nie smaruje, ten nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Smarowałem jedną ze swoich 14-tek. identyczna pustynia w środku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Kto nie smaruje, ten nie jedzie.Właśnie .......... apropo tego smarowania Jest sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 WitamCzyli na dzień dobry do smarowania? Jest ktoś zorientowany w serwisie na Dolnym Śląsku? Czy Pan Leśniak pozostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Na dzień dobry to taką stellą pozostaje łowić.Nie rozleci się na pewno od tego,że nie była dosmarowana na starcie przez Spec-Polaka. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez maicke82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 @Guzu pytanie do Ciebie. Te małe kółka zębate (micromodule) z jakiego materiału są wykonane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Najbardziej podoba mi się ten niezwykły, niewidoczny smar . Rewelacja i to wszystko otrzymujemy za jedyne 2,5 tyś. Kupujemy topowy towar i biegniemy do serwisu . A może nie trzeba smarować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Na dzień dobry to taką stellą pozostaje łowić.Nie rozleci się na pewno od tego,że nie była dosmarowana na starcie przez Spec-Polaka.Nie wydaje mi się, że Japońce takie cienkie bolki i nie widzą tego co u nas jest "oczywiste" - smar. No chyba, że sabotażują swój flagowy produkt i wyliczyli, że bez wazeliny rozleci się zaraz po gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jasne ze nie wyglada. Kto nie smaruje, ten nie jedzie.Czyli w temacie smarowania nic się nie zmieniło.A u Kolegi się zmieniło, zanabył nowy wynalazek .W szoku jestem, zdradza stare dobre konstrukcje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi