sol321 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Może bym się zastanowił nad nią i coś pokombinował, jakby nie fakt że już kupiłem 2 stelki i się wywaliłem tak z kasy że teraz przez 2 miechy będę wsuwał chleb z pasztetem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Za dwie stelki to i 3 miesiące wytrzymam;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Może bym się zastanowił nad nią i coś pokombinował, jakby nie fakt że już kupiłem 2 stelki i się wywaliłem tak z kasy że teraz przez 2 miechy będę wsuwał chleb z pasztetem Pewnie będzie niedługo na znanym portalu, na ostatnim zdjęciu widać, że leży 2500 a w opisie jest podane, że będą wkrótce wystawione.Trzeba będzie sam chleb bez pasztetu wsuwać http://allegro.pl/shimano-stella-2500sdh-shallow-special-jdm-i5034670841.html Edytowane 28 Stycznia 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Pewnie będzie niedługo na znanym portalu, na ostatnim zdjęciu widać, że leży 2500 a w opisie jest podane, że będą wkrótce wystawione.Trzeba będzie sam chleb bez pasztetu wsuwać http://allegro.pl/shimano-stella-2500sdh-shallow-special-jdm-i5034670841.html Nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Niezłą kolekcję Piter zgromadził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nie będzie To rozumiem, że i bez chleba tylko o samej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Niezłą kolekcję Piter zgromadził . No ma tam parę fajnych młynków. Od starych sprawdzonych konstrukcji po najnowszą stelle '13 To rozumiem, że i bez chleba tylko o samej wodzie Akurat z tego zdjęcia chyba tylko "Milenka" nie jest na sprzedaż Już rozmawiałem ze sprzedającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ale narobił smaku co niektórym myslałem, że wszystkie będą na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Od paru dni się jej porzyglądam, piękna... tylko że przy obecnym kursie $ z vat wyjdzie ze 2800 zł. To ciut za dużo jak za używany młynek zza wielkiej wody. Od się rzucili na Millenki Latem na znanym portalu była do sprzedania 2500SS nowa jak się nie mylę za 2100zł wisiała dość długo ale ktoś w końcu łyknął Była nówka,trzeba było brać http://www.ebay.pl/itm/141540870793Do wzięciahttp://www.befr.ebay.be/itm/171655487825 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Cena masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dokładnie to ta Millenka o ktorej pisalem z w/w linka była latem do sprzedania :)sprzedający z Nowej Soli wszystko się zgadza jak widać nie sprzedała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Stan Excellent i sprawdzony sprzedawca. http://www.ebay.com/itm/261747347278?redirect=mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Stan Excellent i sprawdzony sprzedawca. http://www.ebay.com/itm/261747347278?redirect=mobile Do Excellent-a to dużo jej brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Brać,nie wybrzydzać http://www.ebay.com/itm/Rare-From-199-Millennium-Edition-Shimano-STELLA-2500SS-Spinning-reel-w-box-/331453876980?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d2c30caf4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Brać,nie wybrzydzać http://www.ebay.com/itm/Rare-From-199-Millennium-Edition-Shimano-STELLA-2500SS-Spinning-reel-w-box-/331453876980?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d2c30caf4Cena fajna resztki lakieru zeskrobać i po swojemu pomalować albo hydrografiką potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Osobiście wolę gdy farba się wyciera, niż gdy odpada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Może podpowie ktoś czy to białe ma być na stałe czy to się wyjmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dobre pytanie, z moich nie wyjąłem Skoro działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ta biała wkładka pod zatrzaskiem na linkę? Zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) No i niech tak zostanie, dzięki. Edytowane 1 Lutego 2015 przez michau25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 ...14tka ma chyba najgorszy "3macz" linki z wszystkich modeli...przy sznurku 15-20lb trzeba się nakombinować co by trafić ..w szparkę ..po przysłowiowym paluszku nie da rady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Włosów nie ma i tak rodzą się problemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam, czy ktoś zauważył podczas zamykania i otwierania kabłąka aby uderzał o palce dłoni trzymającej uchwyt wędki? Wczoraj będąc w sklepie i przymierzając się do Stelli 3000 i 4000, zauważyłem że podczas zwijania linki kabłąk przechodzi na milimetry obok palców dłoni. Gdy otwierałem i zamykałem kabłąk to za każdym razem dostałem po palcach już nie mówiąc co będzie późną jesienią gdy dojdą rękawiczki. Czy ktoś zwrócił na to uwagę? Jak to wygląda podczas użytkowania nad wodą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam, czy ktoś zauważył podczas zamykania i otwierania kabłąka aby uderzał o palce dłoni trzymającej uchwyt wędki? Wczoraj będąc w sklepie i przymierzając się do Stelli 3000 i 4000, zauważyłem że podczas zwijania linki kabłąk przechodzi na milimetry obok palców dłoni. Gdy otwierałem i zamykałem kabłąk to za każdym razem dostałem po palcach już nie mówiąc co będzie późną jesienią gdy dojdą rękawiczki. Czy ktoś zwrócił na to uwagę? Jak to wygląda podczas użytkowania nad wodą? Pozdrawiam Mysle, ze to bezposrednio zalezy od sposobu trzymania wedki. Od umiejscowienia palcow na uchwycie kolowrotka.Dla mnie sposob trzymania wedki i kolowrotka to rzecz tak intymna, ze NIGDY nie uczestnicze w dyskusjach "a ty jak trzymasz". 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Panowie zauważyłem na ebay-u że odkąd pojawiła się 14-stka to ceny za używane fe, 10' poszły do góry nie rozumiem tylko dlaczego? Ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć? Swoją stelkę fe jakiś czas temu kupiłem za niecałe 1200zł z wliczoną wysyłką a teraz ciężko wyrwać coś taniej niż 1400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi