Skocz do zawartości

New Stella 2014

wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

Może bym się zastanowił nad nią i coś pokombinował, jakby nie fakt że już kupiłem 2 stelki i się wywaliłem tak z kasy że teraz przez 2 miechy będę wsuwał chleb z pasztetem :)

Pewnie będzie niedługo na znanym portalu, na ostatnim zdjęciu widać, że leży 2500 a w opisie jest podane, że będą wkrótce wystawione.

Trzeba będzie sam chleb bez pasztetu wsuwać :D

http://allegro.pl/shimano-stella-2500sdh-shallow-special-jdm-i5034670841.html

Edytowane przez anpart

Pewnie będzie niedługo na znanym portalu, na ostatnim zdjęciu widać, że leży 2500 a w opisie jest podane, że będą wkrótce wystawione.

Trzeba będzie sam chleb bez pasztetu wsuwać :D

http://allegro.pl/shimano-stella-2500sdh-shallow-special-jdm-i5034670841.html

Nie będzie ;) 

Niezłą kolekcję Piter zgromadził :) .

No ma tam parę fajnych młynków. Od starych sprawdzonych konstrukcji po najnowszą stelle '13 

To rozumiem, że i bez chleba tylko o samej wodzie :D

Akurat z tego zdjęcia chyba tylko "Milenka" nie jest na sprzedaż :) Już rozmawiałem ze sprzedającym

Od paru dni się jej porzyglądam, piękna... tylko że przy obecnym kursie $ z vat wyjdzie ze 2800 zł. To ciut za dużo jak za używany młynek zza wielkiej wody.

Od się rzucili na Millenki  :D Latem na znanym portalu była do sprzedania 2500SS nowa jak się nie mylę za 2100zł wisiała dość długo ale ktoś w końcu łyknął :)

Była nówka,trzeba było brać :P

http://www.ebay.pl/itm/141540870793

Do wzięcia

http://www.befr.ebay.be/itm/171655487825

• Like 1

Cena fajna :) resztki lakieru zeskrobać i po swojemu pomalować albo hydrografiką potraktować  :)

• 1 miesiąc temu...

Witam, czy ktoś zauważył podczas zamykania i otwierania kabłąka aby uderzał o palce dłoni trzymającej uchwyt wędki? Wczoraj będąc w sklepie i przymierzając się do Stelli 3000 i 4000, zauważyłem że podczas zwijania linki kabłąk przechodzi na milimetry obok palców dłoni. Gdy otwierałem i zamykałem kabłąk to za każdym razem dostałem po palcach już nie mówiąc co będzie późną  jesienią gdy dojdą rękawiczki. Czy ktoś zwrócił na to uwagę? Jak to wygląda podczas użytkowania nad wodą? Pozdrawiam

Witam, czy ktoś zauważył podczas zamykania i otwierania kabłąka aby uderzał o palce dłoni trzymającej uchwyt wędki? Wczoraj będąc w sklepie i przymierzając się do Stelli 3000 i 4000, zauważyłem że podczas zwijania linki kabłąk przechodzi na milimetry obok palców dłoni. Gdy otwierałem i zamykałem kabłąk to za każdym razem dostałem po palcach już nie mówiąc co będzie późną  jesienią gdy dojdą rękawiczki. Czy ktoś zwrócił na to uwagę? Jak to wygląda podczas użytkowania nad wodą? Pozdrawiam

Mysle, ze to bezposrednio zalezy od sposobu trzymania wedki. Od umiejscowienia palcow na uchwycie kolowrotka.

Dla mnie sposob trzymania wedki i kolowrotka to rzecz tak intymna, ze NIGDY nie uczestnicze w dyskusjach "a ty jak trzymasz".

• Like 9

Panowie zauważyłem na ebay-u że odkąd pojawiła się 14-stka to ceny za używane fe, 10' poszły do góry nie rozumiem tylko dlaczego? :huh: Ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć? Swoją stelkę fe jakiś czas temu kupiłem za niecałe 1200zł z wliczoną wysyłką a teraz ciężko wyrwać coś taniej niż 1400 :mellow: