Guzu Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Nie to żebym się czepiał ale chyba jest coś takiego jak 09 TP 2500 http://yahoo.aleado.com/lot?auctionID=k218654623Tpmg 09 jdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Tpmg 09 jdm Posiadałem TP 08 JDM oraz TP Mg 09 JDM to kompletnie rożne konstrukcje. Chociaż szpule można pomiędzy nimi wymieniać z czego dość często korzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Porownac nieistniejące tp09 2500 ze stella to jednoWysnuć wnioski to drugieKrecic kolowrotkiem z ciezkim plastikowym rotorem i cieszyc sie ze jest maslo w porównaniu z metalową stella to trzecieCzwarte napisze od siebie :Mialem tp02 jdm, tp05 , tpmg06, tp08jdm, tp11jdm, tp15.Różne wersje, rozmiary, egzemplarze.Mialem stelle 98, stelle f, stelle fa, stelle fb, stelle fd, stelle fe i stelle fi.Miałem tez stelle 04,07,10 i 14 jdm.Mam 37 lat , a od 5 pasjonacko kupowałem wszystkie możliwe kołowrotki w Japonii.Taka zajawka. ... Sprawdzilem i rownanie rozwiązalem samodzielnie. Mam tylko stelle 10jdm.Nikogo nie bede do nich przekonywal Daniel - piłem browce z kufli, butelek, cienkiego szkła i halb. Gatunki piw różne, na ogół zacne, smakowite. Po wielu latach degustacji dochodzę do wniosku, że najlepsze są te co stoją pod ręką w lodówce... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Daniel - piłem browce z kufli, butelek, cienkiego szkła i halb. Gatunki piw różne, na ogół zacne, smakowite. Po wielu latach degustacji dochodzę do wniosku, że najlepsze są te co stoją pod ręką w lodówce... "to wie sie, co sie ma " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Pytanie do użytkowników Stelli 2014,chodzi mi konkretnie ten model:http://www.mefistofishing.pl/shimano-stella-2500-new-2014-p-1219.htmlczy kołowrotek jest wart swojej ceny i ma tyle "masła" ile powinien miec?jak on wypada w porównaniu do Vanquisha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jakiej chlopie spodziewasz sie odpowiedzi? Malo masz informacji i porownan? Jesli stac Cie na Stellke, kup ja i polow sezon, najwyzej odsprzedasz i dalej bedziesz szukal idealu, ktory nie istnieje. Do zastosowan kleniowych nie jest potrzebny kolowrotek za dwa tauzeny, wystarczy Zauber. Ale nie o to przeciez chodzi, c'nie ???? Boje sie, ze czego nie kupisz, bedziesz zawiedziony...oczekujesz czegos perfekcyjnego, jakiegos masla w masle...bzdura! I Stella, i Vanquish maja swoje minusy, jesli sie na nich skoncentrujesz, odbierzesz sobie radosc z lowienia...a sa to obecnie jedne z najlepszych powszechnie dostepnych kolowrotkow na swiecie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jakiej chlopie spodziewasz sie odpowiedzi? Malo masz informacji i porownan? Jesli stac Cie na Stellke, kup ja i polow sezon, najwyzej odsprzedasz i dalej bedziesz szukal idealu, ktory nie istnieje. Do zastosowan kleniowych nie jest potrzebny kolowrotek za dwa tauzeny, wystarczy Zauber. Ale nie o to przeciez chodzi, c'nie Boje sie, ze czego nie kupisz, bedziesz zawiedziony...oczekujesz czegos perfekcyjnego, jakiegos masla w masle...bzdura! I Stella, i Vanquish maja swoje minusy, jesli sie na nich skoncentrujesz, odbierzesz sobie radosc z lowienia...a sa to obecnie jedne z najlepszych powszechnie dostepnych kolowrotkow na swiecie! tak czytam te informację i porównania które tak naprawdę nic nie wnoszą,bo jedemu sie podoba i bedzie sie zachwycał nowym Vanquishem,a drugiemu bedzie sie podobać Stella i jakie wnioski można z takiego porównania wyciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wlasciwy jeden - tylko TY decydujesz, ktory kolowrotek jest najlepszy ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wlasciwy jeden - tylko TY decydujesz, ktory kolowrotek jest najlepszy W moim przypadku, jest to najprawdziwsza prawda. Najlepszym jest ten, po który (w danym czasie) sięgam najchętniej.To taka mała analogia do http://jerkbait.pl/topic/34637-new-stella-2014/?p=1930106 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jest wart swojej ceny i ma tyle masła ile potrzeba, zwłaszcza pod obciążeniem. Wanka nie miałem ale słyszałem opinie ze jest delikatniejszy od Stelli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jest wart swojej ceny i ma tyle masła ile potrzeba, zwłaszcza pod obciążeniem. Wanka nie miałem ale słyszałem opinie ze jest delikatniejszy od Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Co do Stelli - nowa 2014 czy uzywka 2010? Ktorym tropem isc? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Tą której "design" Ci się bardziej podoba :-) ...Albo która bardziej pasuje do kijka? Koloru oczu he hePrzecież to dwa topowe młynki i czy warto się nad tym zastanawiać?Podpinać do patyka,łowić i rozkoszować się.... :-)) Edytowane 6 Października 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Columbia co do 2014 a 2010 ja widze to tak stare lub urzywane jest dobre tylko wino skrzybce i tesciowa bo szybciej umze tak mowi moja Tata Co do usuniecia podkladki sprobuje jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Problem jest taki, ze 2014 mialem w rekach i mnie nie urzekla, za to o 2010 czytam zazwyczaj ohyiahy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Problem jest taki, ze 2014 mialem w rekach i mnie nie urzekla, za to o 2010 czytam zazwyczaj ohyiahy Bez podekstów pytanie. Czemu Cię nie urzekła? W jakim sensie młynek powinien urzekać? Czy po prostu oczekujemy ....? No właśnie czego? Od stelli '10 czy '14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Po intensywnym kursie j.polskiego pod okiem profesorow z politechniki i katedry polonistyki ponawiam probe opisu usuniecia bialej podkladki pod zaczepem zylki w kolowrotku stella z roku panskiego a.d. 2014 i stwierdzam co nastepuje :1 - nie mozna usunac podkladki bez wyjecia calego zaczepu2-nalezy usunac nit po prosty go wyrywajac 3-wyjac siwy pazur 4-dopasowac srubke lub wkreta zblizonego jak najbardziej do srubki trzymajacej alarm wysuwu linki tzw clicker 5- po skompletowaniu wszystkich czesci nalezy wsunac siwy plastik na swoje miejsce juz bez przezroczystego dziadostwa 6- wziasc pare kropli dwu skaladnikowego kleju 5 min epoxy robi robote (przepraszam inkwizycje jezykowa za angielska jezyczna nazwe poprostu nie znam polskiej nazwy) i za pomoca igly umiescij rozrobiana substancje w otwoze po nicie7- wkrecic wkret lub lekko zaduza srubke wczesniej dopasowana w otwor do wyczuwalnego oporu nieza mocno bo plastik peknie mi pekl8-uwaga przy wyciaganiu nita istnieje prawdopodobienstwo zarysowania lub zagiecia szpuli 9- sprubuje zalonczyc zdjecia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Kto kolwiek zainteresowany zdjeciami prosze o kontakt z zalonczonym email-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Bez podekstów pytanie. Czemu Cię nie urzekła? W jakim sensie młynek powinien urzekać? Czy po prostu oczekujemy ....? No właśnie czego? Od stelli '10 czy '14.Sam nie wiem...egzemplarz, ktory trzymalem w reku, na sucho w sklepie krecil na poziomie Zaubera - czuc bylo wnetrze, praca mniej plynna niz TP czy Vaniek...moze trafil mi sie egzemplarz niedoskonaly, wadliwy, zlezaly ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Sam nie wiem...egzemplarz, ktory trzymalem w reku, na sucho w sklepie krecil na poziomie Zaubera - czuc bylo wnetrze, praca mniej plynna niz TP czy Vaniek...moze trafil mi sie egzemplarz niedoskonaly, wadliwy, zlezaly Zepsuty np wiesz ile ja stradick fk i tw pokazowych modeli popsulem w sklepie sprawdzajac wytrzymalosc kablonkow i lozysk oporowych stelli jakos mi bylo szkoda (oczywiscie nie w polsce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Taka ciekawostka 2014 stella wlasnie jedzie w centrum huraganu Matthew jeszcze jakies 300 km i jestesmy w samym srodku w niedziele ryby beda braly jak szalone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 A czy istnieje jako model nietuningowany prosto z fabryki hybryda body 4000 plus rotor 2500? Najlepiej z T knobem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 3000HGM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dzieki. Dopytam - czy taka hybryda wystepowala takze w modelu 2010 i wczesniejszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wg mnie - nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi