Skocz do zawartości

New Stella 2014

wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

Przemo ze mam w shimano w systemie z 40 stellas nie znaczy ze wszystkie moje ale tez ojca, brata i kumpla ze wszystkie stoja na mnie to inna innosc shimano inaczej rozmawia z gosciem ktory ma 3 inaczej z ktory ma ponad 40

i jeszcze pare beastmasterow na swoim kacie do tego wszystkie chyba terezy i tiralejo series.

Ja naprzyklad obchodze placenie za service z winy ich lenistwa i glupiego systemu i tak zazwyczaj wysylajac kolowrotek w sobote mam go w czwartek rano z adnotacja ,,jestesmy z programu I'm sorry ????"

Mianowicie nie podaje w aplikacji ktora drukujesz z internetu numeru karty oni powinni zadzwonic w poniedzialek po odebraniu kolowrotka ale oczywiscie zawsze zapominaja dzwonia w srode oczywiscie kolowrotek nie ruszony wiec prosisz menadzera i mu tlumaczysz ze jak bedziesz chcial czekac 2 tygodnie na kolowrotek to kupisz sobie stradic a nie stella i ze w czwartek po poludniu jedziesz na ryby i cie to hu...obchodzi w czwartek rano masz kolowrotek na wycieraczce z 2-3 kuponami na service i tak robie od ponad 10 lat tylko raz zaplacilem potem nigdy

Nie to ze potrafi bazuje na ich lenistwie i brakach systemowych, ale tak naprawde wyslalem im moze z 7-8 razy kolowrotki nigdy slodkowodne a to ze na mnie stoja kolowrotki z ,,pol osiedla " to oni nie musza wiedziec jedna fi mam jeszcze tyle lat i chodzi jak dzika od nowosci ale to moze dlatego ze mi ja kupil w prezecie kolega z jerkbaita widac ze od serca bo kolowrotek chodzi jak moje szwajcarskie zegarki

Edytowane przez sharkfishing

Kurcze, tak kręcę tą 14' i z całą stanowczością mogę stwierdzić że kręci dużo płynniej i dużo ciszej niż 4000 fj która ma za sobą ledwo sezon [emoji846]

Zobaczysz jak ta będzie kręcić po sezonie[emoji3][emoji3][emoji3].

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...