sharkfishing Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Przemo ze mam w shimano w systemie z 40 stellas nie znaczy ze wszystkie moje ale tez ojca, brata i kumpla ze wszystkie stoja na mnie to inna innosc shimano inaczej rozmawia z gosciem ktory ma 3 inaczej z ktory ma ponad 40i jeszcze pare beastmasterow na swoim kacie do tego wszystkie chyba terezy i tiralejo series. Ja naprzyklad obchodze placenie za service z winy ich lenistwa i glupiego systemu i tak zazwyczaj wysylajac kolowrotek w sobote mam go w czwartek rano z adnotacja ,,jestesmy z programu I'm sorry ????"Mianowicie nie podaje w aplikacji ktora drukujesz z internetu numeru karty oni powinni zadzwonic w poniedzialek po odebraniu kolowrotka ale oczywiscie zawsze zapominaja dzwonia w srode oczywiscie kolowrotek nie ruszony wiec prosisz menadzera i mu tlumaczysz ze jak bedziesz chcial czekac 2 tygodnie na kolowrotek to kupisz sobie stradic a nie stella i ze w czwartek po poludniu jedziesz na ryby i cie to hu...obchodzi w czwartek rano masz kolowrotek na wycieraczce z 2-3 kuponami na service i tak robie od ponad 10 lat tylko raz zaplacilem potem nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Ciekawe czy by pozwolili na "test @Makamby"?Już wiesz Wojtek, czemu zrezygnowali ze blokady obrotów wstecznych 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Teraz rozumiecie dlaczego Bruno ma serwis za free?Nasuwa mi się jedno. Polak potrafi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) Nie to ze potrafi bazuje na ich lenistwie i brakach systemowych, ale tak naprawde wyslalem im moze z 7-8 razy kolowrotki nigdy slodkowodne a to ze na mnie stoja kolowrotki z ,,pol osiedla " to oni nie musza wiedziec jedna fi mam jeszcze tyle lat i chodzi jak dzika od nowosci ale to moze dlatego ze mi ja kupil w prezecie kolega z jerkbaita widac ze od serca bo kolowrotek chodzi jak moje szwajcarskie zegarki Edytowane 13 Lutego 2020 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Co to jest test makumby? Moze juz robilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Tylko @Makamba ten test robił ha ha ha :-)Jest pionierem w tym temacie.Rozkręcasz kołowrotek na wstecznym i włączasz blokadę obrotów :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) Czy mógłby mi ktoś z Was powiedzieć ile waży szpula 2500 i 2500s? I wiecie może czy istnieje coś takiego jak złota korba do 14' ale o ramieniu 50mm? Edytowane 20 Lutego 2020 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Pusta S-ka waży 33 gramy, głęboką mam zapełnioną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dzięki, to już coś. A mógłbyś zważyć jeszcze tą zapełnioną ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 I wiecie może czy istnieje coś takiego jak złota korba do 14' ale o ramieniu 50mm?W oryginale złota tylko 55mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dzięki, to też ważna informacja????Czyli trzeba zamówić u mefiego, chyba że masz taką na sprzedaż????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Również zamówiłem taką złotą 55mm u Mefiego do mojej ’14 2500S 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Czy mógłby mi ktoś z Was powiedzieć ile waży szpula 2500 i 2500s? I wiecie może czy istnieje coś takiego jak złota korba do 14' ale o ramieniu 50mm?Złota to albo 45 mm albo 55 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 45mm trochę mała do 2500, trzeba będzie wziąć tą 55mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Zdecydowanie 50 lub 55. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Wszystko zależy do czego Ale to nie czas i miejsce na namawianie do tego czy owego w zakresie długości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Wszystko zależy do czego Ale to nie czas i miejsce na namawianie do tego czy owego w zakresie długości No wiesz, od tej strony Cię nie znałem[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Kurcze, tak kręcę tą 14' i z całą stanowczością mogę stwierdzić że kręci dużo płynniej i dużo ciszej niż 4000 fj która ma za sobą ledwo sezon ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Kurcze, tak kręcę tą 14' i z całą stanowczością mogę stwierdzić że kręci dużo płynniej i dużo ciszej niż 4000 fj która ma za sobą ledwo sezon [emoji846]Zobaczysz jak ta będzie kręcić po sezonie[emoji3][emoji3][emoji3]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dzięki, to już coś. A mógłbyś zważyć jeszcze tą zapełnioną Nawinięte egi metal 12 lb plus podkład z źylki. Waga 52 gramy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Zobaczysz jak ta będzie kręcić po sezonie[emoji3][emoji3][emoji3]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaJóziu, ona ma już za sobą kilka sezonów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Józiu, ona ma już za sobą kilka sezonów [emoji846]To tak jak moje FD a kręcą nadal bajecznie. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Mam nadzieję że ta 18' się dotrze i będzie kręciła tak bajecznie jak ta 14'????Mdah, dzięki za fatygę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Może się komuś przyda ????Szpulka 2500S waży 32,5g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Witam.Mam pytanie odnosnie lozyska oporowego stellki fi.Posiadam mlynek w rozmiarze 4000,a kolega posiada lozysko od rozmiaru 2500.Stad moje pytanie...Czy owe lozysko od 2500 bedzie pasowalo do mojej 4-tysiaczki??? Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi