Pickerel Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Tak???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Będzie pasowało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Dzieki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Posiada ktos wiedze odnosnie kompatybilnosci szpuli 14? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Przeczytaj wątek a znajdziesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Już było milion razy ale wrzucę. Strona ze szpulami http://www.spin-review.ru/reels/shimano_spool.shtml#12_vnq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Stelle w rozmiarze 3000(bez c)Hg i 4000 od 07,08(SW)10,14,18,20(SW) to jeden kij .14,18,20 tylko inne pokrętła(ale szpulę pasują od starszych które wymieniłem )generalnie od 13 tak najbardziej uniwersalny/wymienny szpulowy model to stella, ja używam zazwyczaj 3000hg i 4000 ale w rozmiarach 2500 i c3000 jest podobnie. Niżej rozmiarowo nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) 5000 fj nie pasuje do 4000 fi ale odwrotnie 4000 na 5k tak, 5000 z swc pasuje do 5000 fj Edytowane 6 Grudnia 2020 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Czesc.Dostalem od brata body Stelki Fi 2500.Osobiscie posiadam rozmiar 4000,ktora jest w ciaglej eksploatacji.Mam pytanie,moze dziwne,moze nie.Wiem ze lozysko oporowe pasuje z 2500 do 4000 i zamiennie Moze dysponuje ktos wiedza jak jest z wiekszoscia czesci [bebechow] Bedzie pasowalo cos wiecej z 2500 do 4000 poza tym Lozyskiem oporowym? Gdyby tak,to 2500 zostalaby czesciową dawca,tak na kiedys. To ze rozni sie wielkoscia to sam juz zauwazylem Z gory dzieki za poswiecony czas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Tryby napewno nie pasuja ale wszystkie lozyska powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Tryby napewno nie pasuja ale wszystkie lozyska powinnyTez tak mi sie wydaje,z tym ze lozyska akurat najmniej mnie ciekawia ogolnie dostepne i niedrogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Niesadze zebys zajezdzil trybo choc ci tego zycze ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Rzeczywiście, przekładnie w ostatnich Stellach tj. od 2010 są na tyle dobre, że raczej nie będą wymagać wymiany. W przeciwieństwie do łożysk, których jakość spada. Można się ratować tymi z odzysku, ale jak do Stelii to raczej lepiej zakupić EZO. Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez smokwelski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Mysle ze polskie lozyska sa bardzo dobre a najciekawsze jest to ze np lozyska z Krasnika FLT sa sprzedawane jako made in Japan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 ... ponieważ fabrykę od lat mają ci od kwitnącej wiśni, cała tajemnica... Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Wiem w 80 latach juz komin postawili ze niby dbaja o ekologie a w 90 kupili za bezcen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 ... tak z historii, w kwestii łożysk. Jednym z ważnych celów nalotów alianckich była fabryka w Wurzburgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Mysle ze polskie lozyska sa bardzo dobre a najciekawsze jest to ze np lozyska z Krasnika FLT sa sprzedawane jako made in JapanPolskie łożyska? To są jeszcze takie??? Z kraśnika to pewnie jednokierunkowe, kręcą się tylko w prawą stronę... Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez smokwelski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Czyli body do kosza Nie wiem jak jest z innymi lozyskami,ale stosuje EZO od lat i jest :good:Wiec nie bede zmienial czegos co jest dobre.... Poza przekladnia jest tam jeszcze wiele innych elementow,ktore moze kiedys w razie W-u dopasuje... Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Pozer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi