doktorek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jak tak wszyscy się chwalą swoimi nowymi Stellami to i ja pokaże co mi tam mój " chiński łącznik " jakiś czas temu przemycił. Nówki i w rozsądnych kosztach - oczywiście. No i to jest kolejny i tym razem abolutnie wystarczający powód aby wreszcie powstała polsko-chińska granica na Uralu.Już sobie wyobrażam te "mrówki" przenoszące Stelki i inne dobra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Od razu zaznaczę ,że nie zamierzam na nich przeprowadzać "słynnego" testu Makamby!! Tu się nie da,wsteczny nie działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Fl i Fd, różnica na sucho jest znaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Z tego co widzialem, to juz czerwiec W Ravenie 3000HG model 2014 dostepny od reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A w jakich kosztach bo na stronie Raven;a nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) W ravenie widze tylko starsze stelle .a przepraszam dzwonilem i sa na stanie ,3000hg 2709zł , 4000sw niecale 2800zł nie pamietętam dokladnie Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 W ravenie widze tylko starsze stelle . A w jakich kosztach bo na stronie Raven;a nie widzę? A ja mam lepsze oczy http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=23452159&string=stella&search_scope=userItems-23452159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Właśnie przed chwilą też znalazłem na allegro. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=23452159&id=132187Drogo. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Właśnie przed chwilą też znalazłem na allegro. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=23452159&id=132187Drogo. Rozumiem, ze malo Ci tych, ktore pokazales i szukasz kolejnych by dolozyc do flotylli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Bardziej mnie cena interesowała. Bałem się ,że przepłaciłem swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Bardziej mnie cena interesowała. Bałem się ,że przepłaciłem swoje. Ty nigdy nie przeplacasz To wiadomo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 uploadfromtaptalk1397596696689.jpgFl i Fd, różnica na sucho jest znaczna.Próbowałeś zamienić szpule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 @makamba, mam pomysła - na konkurs ją!!! ( mowa o stelli 4000) .Na pytanie proponuję...ile zębów na przekładni ma w/w i pod jakim kątem nachylenia są osadzone ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Niestety szpulka od Fd nie pasuje do 14 Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez grzegorz88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tak, pasują bez problemu.Hamulec 2014 z szpulką od FD brzmi tak samo.Czyli od 2010 też będzie pasować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 @makamba, mam pomysła - na konkurs ją!!! ( mowa o stelli 4000) .Na pytanie proponuję...ile zębów na przekładni ma w/w i pod jakim kątem nachylenia są osadzone ...OK.Ale ty stawiasz nagrodę - tytuową Stellę. Ja bym jeszcze dodał pytanie jakiej grubości jest warstwa farby na stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tak, pasują bez problemu.Hamulec 2014 z szpulką od FD brzmi tak samo. Czyli pasuja zamiennie miedzy FD a 14 ?Zarowno szpulka od Fd na korpus 14tki jak i na odwrot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mi pasowały zamiennie ale trochę wina do kolacji wypiłem. .. po pracy sprawdzę jeszcze raz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Mi pasowały zamiennie ale trochę wina do kolacji wypiłem. .. po pracy sprawdzę jeszcze raz. Dzieki Dla tych, ktorzy nie mieli okazji rzucic okiem w trzewia 14tki http://fservice.shimano.co.jp/part/pdf/03249.pdf Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Wiedziałem, że przeholowałem z winem wczoraj...Szpulki nie pasują ! Nie da się zakręcić nakrętki, w szpulce "kolnierz" w Fd ma dwa nacięcia, a w 14 jedno. W 14 trzpień, czy jak to nazwać ma nacięcia a w Fd jest gładki. Przepraszam za zamieszanie, nie ogarnąłem wczoraj, że szpulka się nie dokręca xD! Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez grzegorz88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ..to jak to jest z tą Stellą 2014...Są wersje JDM i FI czy wszystko brane jest z "jednego worka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Patryk, nie ma już wersji JDM, opisali ją FI jako kontynuacja nazw serii w dystrybucji EU. Ten z Japan i ten z DE to te same młynki (Bynajmniej tak mi odpowiedział Pan z plata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ..czyli stetoskop i... - ciche na prawo ( czyt. Japan, USA), - szumiące i piszcząco-stukające (na EU) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nowa stelka daje radę. Praca rzeczywiście jest bardziej płynna i maślana niż w poprzedniczkach, co raz większa zawartość masła w maśle Czuć wyraźnie, że młynek ma nowy napęd, zaskakuje jakość spasowania i moc przekładni. Wobki sdr'y w nurcie nawija bez trudu, brak jakichkolwiek niepokojących dzwięków podczas zwijania. Wyholowała klonka 35 cenów, hamulec faktycznie subtelny i było kaneralne trrrrrr. Korba pasuje zamiennie z vanquishem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 To Trrr ledwie słychać, w Tp Fc to był "rechot" eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi