garowy Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 A tak wygląda praca kijka Qualifier Gentle Jerk 30-60gr, 190cm. Kijek stworzony (sic!) do Slidera 10 Pozdrawiam @Efex ,szukam tego artykułu ,z którego są te fotki i nie mogę znaleśc .Może podasz link lub mnie nakierujesz Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Cześć Czy chodzi Tobie może o wątek pod tytułem Kaspijskie szczupaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 O to ,to .Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi