Patrinho Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jaki jest dobry multiplikator dla początkującego do 300zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ogolnie to jerki salmo 20-60g wedke mam jaxon orion 2.10m.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 http://www.allegro.pl/item382152317_nultipikator_okuma.html http://www.allegro.pl/item382148905_multipikator_abu.html http://www.allegro.pl/item382145195_multipikator_tica_caiman _ct201.html Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 w tym momencie polecam uzyc wyszukiwarki wprowadzajac w nia dokladnie twoje pytanie, czyli 'multiplikator dla poczatkującego'lub 'co na poczatek'ja osobiscie polecam niesmiertelne ABU 4601, lub znacznie wygdniejszego low profile, np. firmy daiwa, model procaster 100 HL lub procaster rojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 300zł to juz całkiem spora kasa... to jest równowartość 136 USD obecnie co oznacza, że za te pieniądze, doliczając koszty przesyłki itp. możemy kupić multiplikator o wartości ok. 100 USD. W tym przedziale jest całkiem spory wybór: wspomniany przez @pitta Daiwa Procaster Rojo ale również Team Daiwa Advantage czy nowa Shimano Citica, żeby wspomnieć dwie czołowe firmy. Z innych producentów np. Abu Revo. I tu mówimy o cenach na nowe multiplikatory. A jakby poszperac wsrod uzywanych, np. na witrynie ebay.com... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Juz za ok 120$/130$ możesz kupić Daiwe Advantage Super Tuned, za ok 100$(może i nawet mniej) możesz już dostać starszą daiwe advantage. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Szukam multika do 200zł. Przynęty, którymi zamierzam łowić to tylko i wyłącznie woblery. Własna produkcja ( od 20g ), oraz firmowymi wobkami. Głównie będzie to Sliderek 10, Fatso 10, Jaxon Karaś 11. Multik ma współpracować z kijem Dragon Mystery Slider Jerk Cast 1,95m 30-80g. Kompletnie się nie znam... Na Allegro widzę coś takiego: http://www.allegro.pl/item407603567_abu_garcia_ambassadeur_b lack_max_blackmax_left.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 wobler129, ja bym Ci odradzał kupowanie ABU - szczególnie na Allegro. Temat, jakości tych kołowrotków był już przerabiany nie tylko na tym forum. A i zagorzali zwolennicy w swoim czasie masowo pozbyli się produktów tej firmy Spraw sobie Shimano - z tą firmą trudno zbłądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Tomaszek więc może doradzisz coś konkretniej? Miałem kiedyś ABU C3 [...] pięknie, płynnie pracował. Wydawał się być nieśmiertelny. Więc może ktoś poda jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Konkretnego modelu nie będę proponował gdyż gdy kupowałem multiki dla siebie miałem zupełnie inne wymagania. Więc z tego czego się wtedy dowiedziałem nie będziesz miał wielkiego pożytku. Zresztą uważam że najlepiej jest to zrobić w drugą stronę. Sam zrób rozeznanie a na forum zweryfikujesz swoje konkretne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 W tym przediale cenowym to chyba najlepiej jest zamowic C3 5501 z USA. W sumie mi udalo sie zmiescic w $95. Bardzo prosta, mieznisczalna i sprawdzona czasem konstrukcia. Jak juz taki miales to wiesz o co chodzi.Jezeli zakup sprzentu bendzie w Polsce, to moze wtedy multiki okrangle od Tica lub Okuma. Sa takze calkiem niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Tylko ABU jest okrągły, a ja wolałbym niski profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Tica Sculptor mam kumpla ktory uzywa taki regularnie juz drugi rok dla Sliderow i Fatso 10cm i do tych czas nie mial z nim zadnego problemu.Uwazam ze w tej cenie innego dobrego niskoprofilowca ne kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Jeśli masz możliwość ściągnięcia z USA, to może to: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/links/link.jsp?i d=0053216122487a&type=product&cmCat=SEARCH&retur nPage=search-results1.jsp&No=18&noImage=0&Ntt=pr odigy&Ntk=Products&QueryText=prodigy&Ntx=matchal l&N=4887&Nty=1 Cie zainteresuje. Klon Advantage w przyzwoitej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Nie interesuje mnie sprowadzanie itp. Ostateczna decyzja jest taka - co macie do zaproponowania z używanych multików do 200zł? Może chcecie coś sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi