Rheinangler Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czy ktoś z Was spotkał sie z czerwonym, pomarańczowym czy różowym Varivasem?Nie myśle o linkach znaczonych z tzw skalówką tylko jednolitych,- bo jakoś nie mogę znaleźć...Będę wdzięczny za pomoc,- wytrzymałość ok 20lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 rozowego varivasa to chyba najszybciej w köln dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 jako żart rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 jasne http://www.mickeys-tackle.ch/index.php?category_id=64&page=shop.product_details&product_id=3318&Itemid=3&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=3http://www.ebay.de/itm/VARIVAS-Avani-Eging-PE-Milky-4-Braided-Line-0-8-10lb-120m-For-Squid-Jigging-NIP-/110958556865 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki Pitt,- tę znalazłem ale coś mi ona blada ( taki Czaruś ) a jak wybleknie jeszcze to już całkiem róż majtkowy będzie,- no i tylko do 1PE jest produkowana. A jak już ma być odmienny płciowo to niech chociaż zdecydowany będzie .Bardziej o takich mocno kontrastowych kolorkach myślałem.A może zamiast upierać się Varivasie coś innej marki o podobnej klasie? Duel alboco? Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Sunline super pe albo cos z YGK sea bass lub g soul w8 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Arek a czemu nie biała, brudzi się w Twoich wodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Powód używania przeze mnie czerwonej (lub w zbliżonym kolorze do czerwieni) jest tylko jeden i jest nim słońce świeci w pysk lub pod jakimś katem ale z przodu wtedy żółtych, zielonych, białych plecionek nie widzę a taj już się przyzwyczaiłem zacinąc z ruchu linki że nie potrafię czekać na wyczuwalne na plecionce uderzenie.... wiec kiedy mnie dopadnie takie naświetlenie to siegam do kamizelki po szpule z "czerwoną" plecionką. Dotychczas byla to Takumi Mamoi ale jak ją ostatnio założyłem po prawie całym dniu łowienia Varivasem to.... jakbym łowił linką z papieru ściernego i dlatego w ramach poprawiania dobrego na lepsze poszukuję cichej, 4 splotowej "czerwonej" plecionki,- ot i całe wytłumaczenie. Zima ? może Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 to ja tobie zaproponuje brazowa linke cortland masterbraid ... jak bedzie do ... jak stella to mi ja wyslesz a ja zwroce ci kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Arku o zimę Ciebie nie podejrzewam, to było czysto merytoryczne pytanie .Zaliczam Cię do ludzi trzeźwo i zdroworozsądkowo myślących .Teraz już wiem, wobec czego proponuję koledze dobre okulary-polaroidy na twój problem .Powiedzmy w kolorze miedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 To co określamy na forum mianem "zima' udziela się wszystkim bez względu na rozsądek,- choć przy jego braku przybiera to kuriozalne formy.Sprzęciarstwo jest jak onanizm,- wszyscy to robią tylko niewielu sie przyznaje - jak mawiał Woody Alen Może okulary są rozwiązaniem,- nie wiedziałem o tym Józek.Pitt,- bardzo doceniam Twoją chęć pomocy ale chyba pozostanę przy swoim przekonaniu i przyzwyczajeniu i jak nic nie znajdę wsadzę korki do ucha przy łowieniu Takumi Mamoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Arku jak słońce "daje" po oczach to jak dla mnie tylko okulary.Na ciemne dni żółtki na jaśniejsze mam w kolorze miedzi .Wiem o czym mówisz "łowienie po sznurku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak daje prosto w gały to w ogóle się źle łowi ale jak z konta to jest ok tylko ten kolor cholerny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak daje prosto w gały to w ogóle się źle łowi ale jak z konta to jest ok tylko ten kolor cholerny....Żólty bym jeszcze obstawiał .Zawsze dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi