karolkrause Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mam pytanie odnosnie tego dokładnie patyczka FENWICK HMX - 962L-MF , kto miał okazje nim połowić i jaki realny zakres przynęt ogarnia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Karol jak cos to HMG.......hmx to wersja ekonomiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Karol jak cos to HMG.......hmx to wersja ekonomicznaPatyczek ma być dla młodego więc....... Mówimy o tej serii... http://www.fenwick.com.pl/seria_hmx.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Z hmg przy tej długości to nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ten Fenwick zamiast muchówki o której rozmawialiśmy? Jeżeli tak to poszukaj Avida AS96MLF2 nie AVS, z tego bedzie mlody zaqdowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Tak Wojtku se młody wymyslił tego Fenwicka , ktore wedle dystrybutora podobno są robione ponoć strikte na blankach muchowych.Temat jeszcze do przemyslenia i rozważenia.Ja mu radziłem zbroić typowo muchowy blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Podeślę muchówkę robioną na spina, zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ja mam ten kij.Straszna klucha,gnie się niesamowicie. c.w. ma opisany 7-18 ale już fajnie miota wobki 3gr.Ja używam tego kija do łowienia klenia i jazia na odrze i jestem zadowolony.Ale jakimś tam znawcą wędek nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A czy przelotki nie są zbyd nadmiernie przyciężkawe do tego patyka ???Jak z mozliwością poprowadzenia wobka typy 3-4cm SDR w ostrym nurcie - nie kładzie się mocno ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Co do pierwszego pytania to uważam że nie są za przyciężkawe,chociaż przy kołowrotku shimano stardic c14 roz.2500 leci na pysk.Co do drugiego pytania to w trochę będzie kładł się przy wobkach z tak dużym sterem,ale przy takiej wielkości 3-4cm spokojnie da rade.Gorzej by było z większymi wobkami tego typu,takimi po 7-8cm tu już był by problem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi