Gobio Gobio Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ten martwy sezon i -10°c za oknem doprowadza mnie do takich zachowań...Pije piwo i oglądam półfinał piłki ręcznej z wędka w ręce.Może było by to nawet całkiem akceptowalne ale ja zakładam przynęty na koniec zestawu a nawet czasem z nimi eksperymentuje tzn. zmieniam jak nie bierze????????⛄️???????????????????????????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czy jest na forum psychiatra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Onanizm sprzętowy. Też tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 spadłem z krzesła :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jeśli dobrze widzę to Avid. Jeśli tak, to nie masz żadnego problemu. To dobra wędka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Czy jest na forum psychiatra?Chyba faktycznie by się przydał hehe Ja tam ręcznej nie oglądam ale jakby mi przyszło nożną oglądać w TV (mecz naszej repry) z kijem w ręku to chyba by z niego wiele nie zostało chyba, ze bym miał na końcu zestawu ciężką wahadłówe wtedy TV by z pewnością ucierpiał P.S mogłeś założyć jakąś gumę i podhaczyć bramkarza Islandzkiego bo z tego co słyszałem w radiu dobrze się spisywał. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Normalna sprawa, co tu jest nie tego... U mnie w domu wszyscy to zaakceptowali, nawet teraz mam przed nosem Ryoga 1016 i dwa Loop-y.Otacza mnie dobra aura i to się liczy... Zamiast piwa herbatka - dieta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Problem by był dopiero jak by ci coś brało a ty byś holowal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 To pójdźmy dalej. Jaki kij najlepiej pasuje do fotela? Ja obracam w łapach BLR299ML. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A na co łapiesz?, bo mnie na woblery nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A co pijesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) A Ja sobie dziś pokręciłem Meppsami, pobłyskałem Sliderami holo Limited Edition i popływałem w wannie Izumi Shad Alive... PS. przyznać się szybko, kto dziś nie dotykał swojego sprzętu! Aha, chyba poleciało ciśnienie, bo u mnie w pokoju nic nie bierze, idę spróbować do kuchni... Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 To już jestem odrobinę spokojniejszy o swój stan zdrowia, no chyba że wszyscy się nadajemy na terapie grupową?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jano... "kto dziś nie dotykał swojego sprzętu"... mega dobre... piękna dwuznaczność. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) A Ja sobie dziś pokręciłem Meppsami, pobłyskałem Sliderami holo Limited Edition i popływałem w wannie Izumi Shad Alive... PS. przyznać się szybko, kto dziś nie dotykał swojego sprzętu! Aha, chyba poleciało ciśnienie, bo u mnie w pokoju nic nie bierze, idę spróbować do kuchni... Ja dotykałem bo musiałem, niestety cały dzień bez wizyty w WC bym nie wytrzymał Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Może zamiast TV akwarium z rybami postaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ależ wy dosłowni jesteście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A co pijesz ?Albo inaczej, co bierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Może zamiast TV akwarium z rybami postaw Dobra sprawa, mam tego aż nadto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ja przy robocie muszę trzymać wahadłówkę i bawić się nią. Ostatnio dostałem od Piotrka Lipca i tak mi wjechała przypadłość. No i rozpiski - jakie kije za szafą, jakie potrzebne, które przynęty na kiedy - to normalka. Z avidem nie siedzę(choć korci) bo mnie dziewczyna spali na stosie za takie akcje. Także takie zboczone zachowania to chyba norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witajcie w klubie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Widzę, że co niektórzy mają naprawdę zryte berety, sam nie wiem czy mam się śmiać czy płakać nad wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mi to nawet tabletki teściowej już nie pomagają. Najwyższa pora aby zmienić dealer'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Widzę, że co niektórzy mają naprawdę zryte berety, sam nie wiem czy mam się śmiać czy płakać nad wami Ty tak na poważnie? Bo my tu mamy niezłą polewkę... Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Jakie zboczenie?... jaka nienormalność?... jakie "zryte berety" ?- pasja, k... pasja. Wracając do dosłowności - jak się kiedyś swoim sprzętem w domu bawiłem, to skończyło się na ostrym dyżurze. Trzy szwy na dolnej powiece lewego oka. Pozdrawiam okulistę, który mnie szył, dobra robota. Słowem od tego można oślepnąć. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi