Skocz do zawartości

Wy też tak macie czy mam się zalogować na forum dziwni.pl?

Gobio Gobio

Rekomendowane odpowiedzi

Ten martwy sezon i -10°c za oknem doprowadza mnie do takich zachowań...post-50270-0-39509300-1390587816_thumb.jpg

Pije piwo i oglądam półfinał piłki ręcznej z wędka w ręce.

Może było by to nawet całkiem akceptowalne ale ja zakładam przynęty na koniec zestawu a nawet czasem z nimi eksperymentuje tzn. zmieniam jak nie bierze????????⛄️????????????????????????????

• Like 6

Czy jest na forum psychiatra?

Chyba faktycznie by się przydał hehe :P Ja tam ręcznej nie oglądam ale jakby mi przyszło nożną oglądać w TV (mecz naszej repry) z kijem w ręku to chyba by z niego wiele nie zostało chyba, ze bym miał na końcu zestawu ciężką wahadłówe wtedy TV by z pewnością ucierpiał ;)

P.S mogłeś założyć jakąś gumę i podhaczyć bramkarza Islandzkiego bo z tego co słyszałem w radiu dobrze się spisywał.

Edytowane przez Tomek1988

A Ja sobie dziś pokręciłem Meppsami, pobłyskałem Sliderami holo Limited Edition i popływałem w wannie Izumi Shad Alive...  :lol:

PS. przyznać się szybko, kto dziś nie dotykał swojego sprzętu! ;)

Aha, chyba poleciało ciśnienie, bo u mnie w pokoju nic nie bierze, idę spróbować do kuchni...

Edytowane przez Jano
  • Like 1

A Ja sobie dziś pokręciłem Meppsami, pobłyskałem Sliderami holo Limited Edition i popływałem w wannie Izumi Shad Alive...  :lol:

PS. przyznać się szybko, kto dziś nie dotykał swojego sprzętu! ;)

Aha, chyba poleciało ciśnienie, bo u mnie w pokoju nic nie bierze, idę spróbować do kuchni...

Ja dotykałem bo musiałem, niestety cały dzień bez wizyty w WC bym nie wytrzymał :lol:

Edytowane przez Tomek1988

Ja przy robocie muszę trzymać wahadłówkę i bawić się nią. Ostatnio dostałem od Piotrka Lipca i tak mi wjechała przypadłość.

No i rozpiski - jakie kije za szafą, jakie potrzebne, które przynęty na kiedy - to normalka.

Z avidem nie siedzę(choć korci) bo mnie dziewczyna spali na stosie za takie akcje.

Także takie zboczone zachowania to chyba norma?

Jakie zboczenie?... jaka nienormalność?... jakie "zryte berety" ?- pasja, k... pasja. 

Wracając do dosłowności - jak się kiedyś swoim sprzętem w domu bawiłem, to skończyło się na ostrym dyżurze. Trzy szwy na dolnej powiece lewego oka. Pozdrawiam okulistę, który mnie szył, dobra robota. Słowem od tego można oślepnąć.  :)

Edytowane przez AdasCzeski