Skocz do zawartości

Wy też tak macie czy mam się zalogować na forum dziwni.pl?

Gobio Gobio

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli dobrze widzę to Avid. 

Jeśli tak, to nie masz żadnego problemu. To dobra wędka. 

:)

I bielusieńka Caldia 07. Śliczny młynek  :wub:

Zimą wyciągam wędeczki z pokrowców, oglądam je, myję delikatnie gąbeczką w kabinie prysznicowej i wycieram do sucha papierowym ręcznikiem, a patyczkami do uszu zbieram brud z trudno dostępnych zakamarków przelotek, czy uchwytu.... ;)  :ph34r:   :rolleyes: Dobrze, że są te materace na ścianach, to jak machnę mocniej, to blanku nie uszkodzę :D

Dzisiaj czas na podlodówki, ale tu nie ma mowy o czułości, tylko definitywne przygotowanie do lodowych wojaży :) 

Pozdrówka

Kamil

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

U mnie już się zaczęło... :) 

Poprzekładałem już woblery w pudełkach, że niby rozmiarami... pokręciłem różnymi kołowrotkami firmy na D, nasłuchiwałem i naczuwałem ząbkowania... nie ma. 

Wędki umyłem wczoraj, włącznie z czyszczeniem przelotek wacikiem do uszu... 

Masakra... :):):), a do najbliższej wyprawy trociowej jeszcze w zasadzie cały miesiąc. 

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Ten martwy sezon i -10°c za oknem doprowadza mnie do takich zachowań...attachicon.gifimage.jpg

Pije piwo i oglądam półfinał piłki ręcznej z wędka w ręce.

Może było by to nawet całkiem akceptowalne ale ja zakładam przynęty na koniec zestawu a nawet czasem z nimi eksperymentuje tzn. zmieniam jak nie bierze⛄

Oprócz TV(nie oglądam od kilku lat) wszystko w "normie".