Kamil Z. Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jeśli dobrze widzę to Avid. Jeśli tak, to nie masz żadnego problemu. To dobra wędka. I bielusieńka Caldia 07. Śliczny młynek Zimą wyciągam wędeczki z pokrowców, oglądam je, myję delikatnie gąbeczką w kabinie prysznicowej i wycieram do sucha papierowym ręcznikiem, a patyczkami do uszu zbieram brud z trudno dostępnych zakamarków przelotek, czy uchwytu.... Dobrze, że są te materace na ścianach, to jak machnę mocniej, to blanku nie uszkodzę Dzisiaj czas na podlodówki, ale tu nie ma mowy o czułości, tylko definitywne przygotowanie do lodowych wojaży PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Byłem dziś nad... wodą - na cieku poniżej zaporówki.Zostałem uprzedzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Panowie, baczność! Fanfary...Kolega był dziś... nad wodą!!! nie wstyd wam...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) przepraszam pomyłka, do usunięcia Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 U mnie już się zaczęło... Poprzekładałem już woblery w pudełkach, że niby rozmiarami... pokręciłem różnymi kołowrotkami firmy na D, nasłuchiwałem i naczuwałem ząbkowania... nie ma. Wędki umyłem wczoraj, włącznie z czyszczeniem przelotek wacikiem do uszu... Masakra... :), a do najbliższej wyprawy trociowej jeszcze w zasadzie cały miesiąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Mam dokładnie to samo. Gumy w pudełkach poukładane według gramatury i koloru. Woblery też. Kije wyczyszczone, kołowrotki też. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Żeby nie dublować Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ten martwy sezon i -10°c za oknem doprowadza mnie do takich zachowań...image.jpgPije piwo i oglądam półfinał piłki ręcznej z wędka w ręce.Może było by to nawet całkiem akceptowalne ale ja zakładam przynęty na koniec zestawu a nawet czasem z nimi eksperymentuje tzn. zmieniam jak nie bierze⛄Oprócz TV(nie oglądam od kilku lat) wszystko w "normie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nie dość że kiedyś w fotelu zestawy zmieniałem, od kleniowych po szczupakowe, to na nogach miałem buty narciarskie. Tak że Wasze zachowania są najnormalniejsze na świecie, za to obawiam się o swoje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi