RADAR Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 WITAM FORUMOWICZOW.JAK W TEMACIE JAKI KIJ(POD MULTICA). POLECILIBYSCIE NA TROCIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Może, któraś z tych propozycji: http://www.jerkbait.pl/?p=198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 TAK CZYTALEM TEN ARTYKUL LECZ KIJE TAM PRZEDSTAWIONE NIELATWE SA DO ZDOBYCIA.DZIEKI ZA SZYBKA ODPOWIEDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 niełatwe??? ja myslę że wystarczy zadzwonić do którejkolwiek pracowni....nic prostszego Np. opisywanę przeze mnie ISA904 mam w ilości kilku szt zawsze na stanie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 witaj na forum ... i prosze nie krzycz tak glosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 @RADAR, napisz jakie parametry kija potrzebujesz. Nie podałeś żadnych informacji o długości, miejscu połowu, orientacyjnej kwocie, własnych preferencjach.Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Moje doswiadczenie spiningowe podpowiada ze kij o dlugosci 2.90m 3.00m był by najbardziej odpowiedni na parsęckie keltówki(za krótko łowię multikiem zeby porywac sie na łowienie na leśnych odcinkach),przynety to raczej tradycyjne wachadla(15g-25g).Co do ceny najlepiej zrównoważona z moim castingowym doświadczeniem (czyli niewielka ).Preferuję raczej kije sztywne którymi moim zdaniem lepiej się zacina.Pozdrawiam Radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 z mojej strony zaproponuję ci nowy blank ATC ISA964 o dł 2,95, wg mnie świetny do tego celu. Na pewno Irek podpowie ci cos na temat jakiegoś blanku np Batsona , ja w wyborze blanku trociowego jestem ostatnio wybitnie monotematyczny Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dzieki za odpowiedz Daniel.Sprawdzalem na twojej stronie ale nie moglem znależć tego blanku w cenniku.(moze nie tak szukalem ale bylo już póżno )Pozdrawim Radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 niełatwe??? ja myslę że wystarczy zadzwonić do którejkolwiek pracowni....nic prostszego Np. opisywanę przeze mnie ISA904 mam w ilości kilku szt zawsze na stanie... pozdrawiam chłopak Ty sie tak nie rozpędzaj z tymi blankami. ISA 904 opisana dzisiaj przeze mnie to MÓJ EGZEMPLARZ... pamiętaj, im szybciej uzbroisz moją, tym szybciej odzyskasz swoją <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Przy wyborze weź pod uwagę Talona 10'0MHXF2 Explorer. Podstawowy grafit I generacji zapewni niezawodnośc w trudnych warunkach i przy ujemnych temperaturach.Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 RADOSLAW@ tutaj naszym takim internetowym guru od kiji na trocie to jest kolega Janusz Walaszewski. Posiada duże doświadczenie spiningowe i castingowe. Tak pisał. Myślę, że on móbłby ci poradzić jakiś kijek castingowy na odkryte odcinki i taki z dużymi przelotkami na zakrzaczone kawałki rzeki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi