popper Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Kto mi podpowie.............Chrome nie pokazuje mi filmików, które bez problemu oglądam za pośrednictwem IE?Głownie chodzi o te z wp.plCzego brakuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Adobe Flash Player masz Waldku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Może add blocker blokuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Głownie chodzi o te z wp.plCzego brakuje ?Jakiś przykład Waldku, wprawdzie żadnej z powyższych przeglądarek nie używam, ale może mi również nie "funga" kto wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Jakiś przykład Waldku, wprawdzie żadnej z powyższych przeglądarek nie używam, ale może mi również nie "funga" kto wie ? Tomek.AdBlock po przestawieniu pokazuje reklamy. Monitor nadal bez obrazu TV. Nie wiem, jak to pokazać. Może zrzuty ekranu z obu na tym samym linku: Chrome IE Edytowane 26 Stycznia 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Waldku , jaki AnitVir? Firewall masz? Grzebaleś w ustawieniach Flasha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Avast Internet Security ale on przecież działa również na przeglądarce IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Silverlight ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) mozesz sprobowac jeszcze zablokowac domyslna implementacje googlowego flasha. Potrafi zmieniac zachowanie tego i owego, chociaz u mnie dziala w obu przypadkach, ale nigdy nie wiadomo. W chrome otworz nowa kartewpisz w adresie chrome://plugins/Pojawi sie lista pluginowSzukasz pluginow do flasha. Ja mam 2 googlowy i macromediiWpis Gogglowy wyglada mniej wiecej tak Adobe Flash Player (2 files) - Version: 11,9,900,170Shockwave Flash 11.9 r900Name: Shockwave FlashDescription: Shockwave Flash 12.0 r0Version: 12.0.0.41Location: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\32.0.1700.76\PepperFlash\pepflashplayer.dllType: PPAPI (out-of-process)Zwroc uwage na linie location powinna miec w nazwie googleNastepnie wybierz opcje disable (maly niebieski link) i zrestartuj przegladarke.Moze pomoze Edytowane 26 Stycznia 2014 przez hamerhed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 @hamerhed, dzięki. Podałeś dobry trop.Wszystko było OK. Wystarczyło wyłączyć wersję wtyczki tuż pod tą właściwą. Mam tylko nadzieję, że nie wyłączyłem "za dużo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ciesze sie ze pomoglo. Z ciekawosci zapytam, czy po wylaczeniu wersji googlowej i zostawieniu oryginalnej Macromedii nadal nie dzialalo czy tez tego tropu nie sprawdzales? Generalnie wersja googlowa jest o tyle slaba, ze np nadpisuje pewne kombinacje klawiszy w aplikacjach flashowych lub powoduje inne ich dzialanie niz to do czego sie przyzwyczailismy.Dlatego tez pisalem ze lepiej zostawic referencyjna implementacje Macromedii. No chyba ze nie dzialalo arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Aktualnie mam włączone obydwie wersje. Odtwarzanie jednak odbywa się dość, powiedziałbym "wybiórczo" i na pewno nie pokazuje wszystkiego, co ja chcę zobaczyć Sukces trochę połowiczny odniosłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Używałem i testowałem różne przeglądarki, można powiedzieć zatoczyłem koło i wróciłem do firefox'a. IE to niczym zemsta microsoftu na użytkownikach za piratowanie Chrome jest szybki, ale ma niestety błędy, odkąd wróciłem do firefox'a nie mam problemów i wsparcie techniczne ma dobrze rozwinięte.Na drugim miejscu postawiłbym Operę.Na pracy dyplomowej jedynie firefox był stabilny, przy różnych ustawieniach i nie wywalał errorów bez większego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi