vojtas Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 witam niedługo kupuje ten kij typowo pod koguty i gumy na ciężkie główki,chce się dowiedzieć co nieco o tym spinningu jak się sprawdza podczas łowienia sandaczy i innych drapieżników,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Miałem to ze sobą raz na rybach i po 15minutach już wiedziałem że jeśli nie uda mi się jej sprzedać to trafi do śmietnika, straszny kasztan , rękojeść tłumi każdy stuk, puk i bęc , ogólnie za te pieniądze kupisz jeden z kilku ciekawych modeli td. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Daje radę z kogutami w przedziale 25-50g i dużymi gumami na główkach do 35g, ale potwierdzam - czułość tego kija nie jest najlepsza. Dodatkowo strasznie leci na pysk i po godzinie ręka boli. Znacznie lepiej sprawdza się jako spinning do dużych blach i woblerów oraz w lekkim trolu. Zaczyna pracować dopiero pod rybą od 0,5m w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek001 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mam pierwszą serię Milleniuma ale nie Zander a Kogut o tej samej specyfikacji. Fajny kijek złowiłem nim wiele fajnych rybek sprawdza się w przedziale od 15-45 gram w rzece gdy dojdzie uciąg wody to nieco mniej. To typowa szybka sandaczówka z stosunkowo czułym szczytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 właśnie o taki przedział ciężkich przynęt mi chodzi,czułość na branie i wyczucie dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 W tej klasie wędek lepiej kupić Okume Blackrock lub Savage Gear Buschwacker 213 10-42. Ten drugi posiadam i jestem zadowolony. Czułość nienajwyższa ale wedka cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi