Krzysiek184 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Czy ktoś z forumowiczów zna jakiegoś speca od echosond? Pytam bo moja PirhaniaMax 220 przestała działać. Prawdopodobnie złącze od kabla zasilającego jest uszkodzone albo co gorsze coś w środku jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 kilka udało mi się naprawić, w 220 głównym powodem były nieszczelności, tam jest taka taśma na, której sa kondensatory one z reguły były zaśniedziałe po wymianie wszystko działało, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Czyli musiałbym ja rozkręcić i sprawdzić wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Jak nie masz doświadczenia w napawaniu elektroniki precyzyjnej (smd, BGA) to odradzam samemu ręce tam pchać.Koszt wysyłki około 25zł (w dwie strony) + naprawa 50zł, jeśli będzie coś innego to wówczas podejmujesz decyzje czy warto naprawiać. Ewentualnie poszukaj koło siebie zaufanego serwisu gdzie naprawiają notebooki i naprowadź ich na usterkę tak jak napisałem wyżej. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiek184
Czy ktoś z forumowiczów zna jakiegoś speca od echosond? Pytam bo moja PirhaniaMax 220 przestała działać. Prawdopodobnie złącze od kabla zasilającego jest uszkodzone albo co gorsze coś w środku jest nie tak.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi