ROOS Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Przedstawiam galerię moich jigów, puchowców i innych moich pierzastych stworzeń, które tworzę lub kiedyś stworzyłem. Wiele z nich było często używanych, a część stała się tylko eksponatami w pudełkach Najczęściej w wodzie lądują koguty, na drugim miejscu mógłbym postawić na puchowce a na końcu na jigi Na pierwszy ogień idą jigi z różnych materiałów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 a robi kolega takie microjigi pod wzdregi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 a robi kolega takie microjigi pod wzdregi jakieś robaki, owady itp ? takich nie robiłemkiedyś robiłem mikro muszki ale nie wkręciłem się głębiej w muszkarstwo, robiłem strimery (czasem używałem ich jak kolega mnie uczył na nie łowić, przede wszystkim tęczaki). dedykowane pod wzdręgi nie robiłem, raczej na okonia i pstrąga - może znajdę gdzieś te "twory" to zrobie fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 a robi kolega takie microjigi pod wzdregi nie znalazłem tych małych pcheł co kiedyś robiłem mogę spróbować coś zmotać wg jakiegoś wzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Przedstawiam porcję moich puchowców. Większość zrobionych na bazie piór marabuta lub "marabutopodobnych" oraz różnych sierści 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 w oczekiwaniu na potoki po kilku godzinach umęczyłem dziada 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 brat ;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) młody kurak - lekko opierzony nastroszony kurak - może nawet kogut Edytowane 7 Marca 2014 przez ROOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 świeżaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 archiwalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi