Skocz do zawartości

curado E

peresada

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

kolorystycznie mamy powrot do pierwotnego curado. oczywiscie ten estetycznie jest o niebo lepiej dopracowany. ladna gwiazda hamulca, ranty spzuli podmalowane.... robi wrazenie. mam nadzieje ze nad woda nie spisuje sie gorzej od wersji D

w sumie w tym wdszystim to mi sie najbardziej gwiazda hamulca podoba... pikna jest... nie ma co... ;) choc kolorystycznie bardziej mi lezy citica...

no i ta czarna rączka i gwiazda.... heheh

kolorystycznie mamy powrot do pierwotnego curado. oczywiscie ten estetycznie jest o niebo lepiej dopracowany. ladna gwiazda hamulca, ranty spzuli podmalowane.... robi wrazenie. mam nadzieje ze nad woda nie spisuje sie gorzej od wersji D

w sumie w tym wdszystim to mi sie najbardziej gwiazda hamulca podoba... pikna jest... nie ma co... ;) choc kolorystycznie bardziej mi lezy citica...

no i ta czarna rączka i gwiazda.... heheh

The drag star has now been upgraded with the same swept star design found on the premium Calais.

No i wiemy już skąd zapożyczona jest gwiazda hamulca B)

hmmmmmmmmm jedynym powodem dla którego miałbym sobie kupić model E to chyba :unsure: kolor ,pasuje pod zielone blanki MB-Batsona :mellow:

jedno pewne za jakies 2-3 lata bedzie model F lub G <_<

hasior ale zapomniales ze trzeba by kupic dwa multiki. CURADO E i citice. z curado wszystko poza raczka i gwiazda, z citici reszta. wtedy mialoby to jakieś ręce i nogi...

Tłumacz to tak sobie. Pierwszy etap walki z nałogiem to uświadomienie sobie problemu. Więc powtarzaj:

Witam, jestem Krzysztof, mam natręctwo sprzętowe <_<

Lub : multiplikatory sprowadzają mnie na złą ścieżkę życia :mellow:

A tak na serio ,to chciałbym miec takie rozeznanie i miec w rękach tyle różnego sprzętu castingowego co Krzysiek B)

podpatrzone na TT:

weight (oz) 9.8, 7.4, 7.6

height (Palm side, perpendicular to rod) 46.8, 47.6, 38.9

height (Handle side perpendicular to rod) 57.4, 48.9, 54.5

height (Overal height measured from bottom of foot to highest point) 45.6, 45.7, 40.7

width (farthest left side to outside edge of cast control) 82.0, 75.0, 77.8

width (farthest left side to outside of handle nut plate) 99.5, 91.4, 94.5

length (back of thumb bar to farthest portion forward) 87.6, 78.3, 75.5

spool diameter (measured at spool lip) 33.6, 32.6, 33.6

spool width (edge of inner spool lip to inner spool lip) 24.8, 20.5, 25.0

• 1 miesiąc temu...

@peresada,

twoje zaufanie w linie curado jest budujące! Musisz miec same pozytywne doświadczenia z poprzednią wersją D, skoro decydujesz sie na nowy nieprzetestowany model w ciemno.

Życze irlandzkiemu koledze, aby nowy model mimo delikatniejszych gabarytów był równie udany do jerków, a pospolity zielony kolor szybko sie nie znudził.

Pozdrawiam

witam!

faktycznie, curado d - tu się chyba wszyscy zgodzą to multiplikator prawie idealny. niedrogi dosyć uniwersalny i świetnie zrobiony. tylko te gabaryty. myślę że wersja e na pewno nie będzie gorsza, chociaż w moim wypadku przeznaczę ją chyba do ciężkiej gumy ( 60-70g max ) bo jerkuję alphasem 150H i po paru miesiąca łowienia tym młynkiem jestem bardzo zadowolony. łowię głownie sliderm 12s, fatso 14s i jackiem s - do tej pory młynek nie wykazuje śladów zużycia. naprawdę mocarna maszynka.

pozdrawiam!