peresada Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 na tackle tour preview nowego curado.mniejszy i lzeszy od wersji D.fajna maszynka - ciekawy jestem kiedy w sklepie.pozdrawiam! http://tackletour.com/reviewcuradociticapreview09.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam,jeżeli chodzi o trzysetkę to chyba tylko kolor się zmienił.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Na drugiej stronie jest też nowa Citica ,lżejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 @Tarłoś Chyba nie tylko color:. The profile of the 300 doesn't undergo as radical a change as the 200 sized Curado's but is improved with a 6+1 bearing count (versus 5 +1 on the D version) with the pinion bearing being a new S A-RB. Szkoda ze nie ma 101E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 kolorystycznie mamy powrot do pierwotnego curado. oczywiscie ten estetycznie jest o niebo lepiej dopracowany. ladna gwiazda hamulca, ranty spzuli podmalowane.... robi wrazenie. mam nadzieje ze nad woda nie spisuje sie gorzej od wersji D w sumie w tym wdszystim to mi sie najbardziej gwiazda hamulca podoba... pikna jest... nie ma co... choc kolorystycznie bardziej mi lezy citica... no i ta czarna rączka i gwiazda.... heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 ja sobie ostrze zeby na 200 - wersja d przy wszytskich swoich zaletach jest dla mnie za duza. mysle ze nowe curado bedzie dla mnie idealne do jerkowania.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 kolorystycznie mamy powrot do pierwotnego curado. oczywiscie ten estetycznie jest o niebo lepiej dopracowany. ladna gwiazda hamulca, ranty spzuli podmalowane.... robi wrazenie. mam nadzieje ze nad woda nie spisuje sie gorzej od wersji D w sumie w tym wdszystim to mi sie najbardziej gwiazda hamulca podoba... pikna jest... nie ma co... choc kolorystycznie bardziej mi lezy citica... no i ta czarna rączka i gwiazda.... heheh The drag star has now been upgraded with the same swept star design found on the premium Calais. No i wiemy już skąd zapożyczona jest gwiazda hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 y??p, ta gwiazda bedzie miala ogromy wplyw na ilosc bran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zacznie się teraz normalnie fala wyprzedaży wersji D za połowę ceny, zarówno na ebay, jak i u nas na forum D będzie passe pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zacznie się teraz normalnie fala wyprzedaży wersji D za połowę ceny, zarówno na ebay, jak i u nas na forum D będzie passe pzdrzewu W takim razie będę miał do sprzedania 201 i 301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ale peresada po co Ci to???? Ten multik raczej nic nowego nie wnosi w dziedzinę castingu chyba, że Ty widzisz to inaczej. Nadal czekam na UL multik niskoprofilowy z shimano. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Wiesz Peresada ma pewien problem. Natręctwo sprzętowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 hmmmmmmmmm jedynym powodem dla którego miałbym sobie kupić model E to chyba kolor ,pasuje pod zielone blanki MB-Batsona jedno pewne za jakies 2-3 lata bedzie model F lub G <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Wiesz Peresada ma pewien problem. Natręctwo sprzętowe dobre, dobre ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 hmmmmmmmmm jedynym powodem dla którego miałbym sobie kupić model E to chyba kolor ,pasuje pod zielone blanki MB-Batsona jedno pewne za jakies 2-3 lata bedzie model F lub G <_< hasior ale zapomniales ze trzeba by kupic dwa multiki. CURADO E i citice. z curado wszystko poza raczka i gwiazda, z citici reszta. wtedy mialoby to jakieś ręce i nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Wiesz Peresada ma pewien problem. Natręctwo sprzętowe dobre, dobre ... wcale nie, Łosie to nie natręctwo.po prostu będzie to fajna maszyna do jerku.200d za duże trochę jest a ten będzie w sam raz.taką mam przynajmniej nadzieję pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 wcale nie, Łosie to nie natręctwo. Jasne, jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tłumacz to tak sobie. Pierwszy etap walki z nałogiem to uświadomienie sobie problemu. Więc powtarzaj:Witam, jestem Krzysztof, mam natręctwo sprzętowe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tłumacz to tak sobie. Pierwszy etap walki z nałogiem to uświadomienie sobie problemu. Więc powtarzaj:Witam, jestem Krzysztof, mam natręctwo sprzętowe <_< Lub : multiplikatory sprowadzają mnie na złą ścieżkę życia A tak na serio ,to chciałbym miec takie rozeznanie i miec w rękach tyle różnego sprzętu castingowego co Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 podpatrzone na TT: weight (oz) 9.8, 7.4, 7.6height (Palm side, perpendicular to rod) 46.8, 47.6, 38.9height (Handle side perpendicular to rod) 57.4, 48.9, 54.5height (Overal height measured from bottom of foot to highest point) 45.6, 45.7, 40.7width (farthest left side to outside edge of cast control) 82.0, 75.0, 77.8width (farthest left side to outside of handle nut plate) 99.5, 91.4, 94.5length (back of thumb bar to farthest portion forward) 87.6, 78.3, 75.5spool diameter (measured at spool lip) 33.6, 32.6, 33.6spool width (edge of inner spool lip to inner spool lip) 24.8, 20.5, 25.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 nowe e w sprzedazy od polowy wrzesnia - mog? byc troche pozniej lub wczesniej. ja juz swojego przedplacilem teraz tylko czekac - powinien dotrzec do mnie akurat na jesienne szczupaki.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Krzychu zalinkuj sklepik Z tym GPS-em miałeś rację, nie ma co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 bardzo proszę:http://www.tacklewarehouse.com/cieszę się że Ci gps pasuje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 @peresada, twoje zaufanie w linie curado jest budujące! Musisz miec same pozytywne doświadczenia z poprzednią wersją D, skoro decydujesz sie na nowy nieprzetestowany model w ciemno. Życze irlandzkiemu koledze, aby nowy model mimo delikatniejszych gabarytów był równie udany do jerków, a pospolity zielony kolor szybko sie nie znudził. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 witam!faktycznie, curado d - tu się chyba wszyscy zgodzą to multiplikator prawie idealny. niedrogi dosyć uniwersalny i świetnie zrobiony. tylko te gabaryty. myślę że wersja e na pewno nie będzie gorsza, chociaż w moim wypadku przeznaczę ją chyba do ciężkiej gumy ( 60-70g max ) bo jerkuję alphasem 150H i po paru miesiąca łowienia tym młynkiem jestem bardzo zadowolony. łowię głownie sliderm 12s, fatso 14s i jackiem s - do tej pory młynek nie wykazuje śladów zużycia. naprawdę mocarna maszynka.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi