tpe Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nowy Curado pojawił się również na basspro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Na ebay`u też są, tyle że na prawą łapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 1 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 z tego co wiem nigdzie nie ma jeszcze lewych. powinny zacząć pojawiac się w tym miesiącu.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 znalazłem na TT informacje o szpulach nowych multików shimano. Curado 200E7 13.8 grams Citica 200E 14.8 grams Wniosek jeden, ze szpula z nowego curado E ma dokładnie taką samą masę jak w wersji D. Czyli poza zmiana gabarytów i masy samego multiplikatora rzutowo jest on prawdopodobnie identyczny co wersja poprzednia. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 i o to chodzi - świetny młynek w lepszym opakowaniu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 model D był tak niewygodny ,że swoj musiałęm utopić <_< zobaczymy jaką ergonomia pipisze się E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Przyznaj się ze chciałeś wrócić i monety pod ręką nie było to wgrzmociłeś curadziaka i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no fakt Kuba .błyszczał się jak złotówka <_< to se niemogłem odmówić <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Również czekam na doniesienia o bebeszkach curado E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 z tego co widzę nowy Curadziak jest sporo lzejszy od poprzednika ,jakos wyliczyłem ze w gramach bedzie to 212.8grama o61,6grama mniej niz D z przeł 7:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Nowy 200 i 300 prawy/lewy pojawił się w tym sklepie: http://www.fishfreakonline.com/index.html ale, wysyłają tylko do 48 stanów w USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 ale w zakłądce model do wyboru sa ino CU200E5 lub Cu200E7 czyli dostepne tylko na prawa łąpkę.w ramce tak są i na lewą ale jeszcze nie dostepne z tego co widac <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 :blush: Racja, dałem ciała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 witam!wczoraj napisali do mnie z tacklewarehouse że ciągle nie ma lewych curado i póki co nie dostali żadnych przybliżonych nawet terminów od shimano - zaproponowali nawet zwrot przedpłaty co wróży raczej dłuższy okres oczekiwania na wersję 201.kiepsko...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Tutaj- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&i tem=280269767269&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=018 jest do kupienia, tylko trzeba wygrać licytacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 widziałem, dostałem priva, zalicytowałem - zobaczymy...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 chyba cała leworęczna europa najarała się na tego rodzynka,bo chętnych multum <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 chyba tak - cena już $200, a tyle nie zapłacę.poczekam raczej aż będzie szerzej dostępny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 CU201E7 jest dostępny za $180 w BassPro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 powinieneś dokładnie doczytać w basspro.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Doczytałem, jest go już mało - jakiś czas temu był jeszcze bez gwiazdki. Znając BPS niebawem uzupełnią zasoby, zwłaszcza że zapowiada się duża sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 CzescCurado E, Citica E i Core sa obecne w katalogu shimano europa 2009.Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ja pisałem do basspro - twierdzili że e7 201 nie są na stanieobecnie. trzeba czekać.pozdrawiam ps. dodam jeszcze że przedstawiciel shimano obecny na forum tackletour twierdzi że sprzedaż e7 201 zacznie się w październiku - nie wiem kiedy dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 reelseller napisał mi ,że bedzie miał te kręćki od polowy listopada.że europejscy wedkarze przysyłaja mu średnio 10 zapytań dziennie. sam Jeff liczy na niezły biznes w sprzedarzy takiej ilosci left hand-ów i ciągle pospiesza shimano o te kręcki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A ja coraz bardziej myślę nad CC101DC... niby droższy, ale od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi