jerzy Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 tofik, była na rynku US wersja curado unas zupełnie nie znana. Był to CU100DSV z przekładnią HEG i głęboką szpulką. Występował tylko w wersji na prawą rękę. Jak się pojawiły informacje o nowym mniejszym Curado 200 to przez chwilę myślałem, że przerobili właściwe 100DSV. Czas pokarze co ten 200E jest warty. Zamiast sie pastwić nad nim w necie idżcie nad wodę. . Curado 100DSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Jerzy a wiesz może czy ta szpulka od tego curado 100DSV pasowałaby do zwykłej 101D? jak widzę to te same kręcki tylko szpulka inna widzę ze na schemacie budowy są opisy do 3 tych kręcków wiec budowa ich powinna być chyba taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Hasior kiedys pytalem o to samo na TT, dowiedzialem sie ze te szpulki wymiarami sa identyczne. Pytanie tylko jaki sens ma wkladanie tej glembokiej do multika o dosc delikatnej przekladni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja tak z ciekawości.ale mam takie karcze w jednym takim zbiorniku gdzie zastosowanie szpulki z linką np 30lb lub lepiej byłoby wskazane wyłacznie ze wzg na zaczepy,straciłem juz tam 6 sliderów 7cm ( żyją tam 75tki pajkowe ) a woda za zimna zeby wleść i odczepiać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ale chcesz te ryby w tych karaczach lowic na slidery za pomoca curado 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 akurat była taka sytuacja jednorazowo.ale wiem ze jesli bym miał wtedy linke 30lb to pudełka nie były by takie lekkie łowiłem i na gumki ale po ich stracie tak nie rozpaczałem jak po 6 sliderkach pozatym linki nie zrywałem za pomocą multika ino za pomoca okręcenie linki wokołoprzedramienia 15lbPP za słabe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi