Tomek88 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Jedna, dwie bródki na dzień to nic nadzwyczajnego. Za bardzo hamulec odkręciłem. Ale szybko Alphas z rezerwy wyskoczył. A u kolegi 2,7 m. I jerkujemy Hehe no to było niczym survival, wszystko da się zrobić jak się chce(kto by pomyślał, że białas mi poleci razem z przynętą ). Trening przedramion na drugi dzień mogłem sobie odpuścić Dzięki za rezerwę Zamówiłem sobie 2 ugly stick'i w cascie 6'6" ft na próbę 25 i 50 funtów, pod koniec lutego mają być w Polsce i niedługo potem u mnie Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Chodzi mi o szybszy start i osiągane odległości, pisałem z początku, że nie zmieniam szpuli i hamulca tak jak to robi się do UL nikt ci nie każe wymieniać szpuli i innych pierdół,wyłącz poprostu ten ostayni bloczek i sprubuj porzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi